The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έμπολι εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για τον αγώνα

Эмполи-Наполи-25.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 7:00 μ.μ.
Στάδιο Κάρλο Καστελάνι

Θα καταφέρει η Έμπολι να σταματήσει την υπέροχη Νάπολι στον αγώνα του εικοστού τέταρτου γύρου της Serie A;
Έμπολι
Με 28 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 22:29, η Έμπολι βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, απόλυτα σύμφωνη με τις φιλοδοξίες της. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι Ατζούρι κέρδισαν την Ίντερ με 1:0, έχασαν 0:2 από τη Ρόμα και σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Τορίνο, 2:2 με τη Σπέτσια και 1:1 με τη Φιορεντίνα.
Νάπολι
Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Νάπολι έκανε αρκετά πιο αποφασιστικά βήματα προς το Scudetto, νικώντας τους Σαλερνιτάνα (2:0), Ρόμα (2:1), Σπέτσα (3:0), Κρεμονέζε (3:0) και Σασουόλο ( 2:0). Ως αποτέλεσμα, ένα σίγουρο προβάδισμα με 62 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 56:15 και χάντικαπ δεκαπέντε βαθμών έναντι του πλησιέστερου διώκτη.
Πρόβλεψη
Στην τρέχουσα εκστρατεία, η Έμπολι έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι, αλλά δεν θα έχει τη δύναμη να αγωνιστεί επί ίσοις όροις με μια τέτοια Νάπολι. Προβλέπω άλλη μια επιτυχία των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως μεγάλο πλεονέκτημα στο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με 1-2 γκολ και απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *