The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έιμπαρ εναντίον Θέλτα Βίγκο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

eibar (Копия)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Έιμπαρ. Στάδιο Ipurua

Ο εναρκτήριος αγώνας του πρώτου γύρου της La Liga θα πραγματοποιηθεί στην Έιμπαρ, όπου ο τοπικός σύλλογος θα προσπαθήσει να σπάσει την αντίσταση της Θέλτα Βίγκο.

Έιμπαρ

Τα τελευταία χρόνια η Έιμπαρ έχει εξελιχθεί σε έναν σκληρό μεσαίο παίκτη που ζει κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην σεζόν 2019/20, όταν οι «κανονιέρηδες» πήραν τη δέκατη τέταρτη θέση. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες κέρδισαν αγωνιστικό τόνο στις φιλικές συναντήσεις με τους Rayo Vallecano (1:0), Leganes (1:3), Osasuna (1:1) και Athletic (2:2).

Θέλτα Βίγκο

Δέκατη έβδομη θέση, 37 πόντοι και διαφορά τερμάτων 37:49 – η Θέλτα Βίγκο με δυσκολία τον υποβιβασμό για δεύτερη φορά στη σειρά, κάτι που δεν αντιστοιχεί καθόλου στις υψηλές φιλοδοξίες της. Εκτός σεζόν οι Κέλτες είναι απίθανο να έχουν γίνει πολύ πιο δυνατοί. Λίγο πολύ επιτυχημένα αποτελέσματα σε φιλικά παιχνίδια με εκπροσώπους της Σεγούντα  Λούγκο (2:0) και Σπόρτινγκ Χιχόν (1:1) δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.

Πρόβλεψη

Σε μια μονομαχία μεταξύ δύο ομάδων ίσης δύναμης, θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στην Έιμπαρ, η οποία είναι γνωστή για το ισχυρό της παιχνίδι στην έδρα της. Επιπλέον, παίζονται ενάντια στις ίδιες μεσαίες ομάδες και αουτσάιντερ σαν αυτήν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Έιμπαρ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *