The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έιμπαρ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

gettyimages-1250309991_1 (Копия)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έιμπαρ. Στάδιο Ipurua

Το βασκικό ντέρμπι μεταξύ Έιμπαρ και Αθλέτικ Μπιλμπάο θα ξεκινήσει στον τρίτο γύρο της Ισπανικής La Liga.

Έιμπαρ

Στα δύο εναρκτήρια παιχνίδια η Έιμπαρ φαινόταν αξιοπρεπής εναντίον των Θέλτα Βίγκο (0:0) και Βιγιαρρεάλ (1:2), αλλά στο τέλος έμεινε με μηδέν στη στήλη «νίκη». Τώρα οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην ενδέκατη θέση, κάτι που είναι πολύ οικείο σε αυτούς. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στη σεζόν 2019/20 οι παίκτες του Μεντιλιμπάρ έφτασαν στη γραμμή τερματισμού δέκατοι τέταρτοι.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ο ισχυρός μεσαίος στο ισπανικό πρωτάθλημα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συνήθως τα «λιοντάρια» ζουν κοντά στη ζώνη του ευρωπαϊκού κυπέλλου, αλλά πρακτική δεν φτάνουν εκεί. Την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκαν να ξεκουραστούν, αλλά πριν από αυτό έχασαν 0:2 από την Γρανάδα χωρίς επιλογή.

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι, η κατάσταση των οποίων είναι υψηλότερη, θεωρούνται μικρά φαβορί αυτού του ζευγαριού. Πιστεύω ότι η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα επιβεβαιώσει την αδυναμία της να παίξει εκτός έδρας και θα δώσει στον Έιμπαρ την ευκαιρία να κερδίσει τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Έιμπαρ δε θα χάσει με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *