The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Эвертон-13.09b

Κύπελλο Αγγλίας – Πέμπτος γύρος

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Αυτή η εβδομάδα στην Αγγλία παίζονται αγώνες του κυπέλου. Μέχρι στιγμής, οι σύλλογοι έχουν φτάσει μόνο στους 16. Και σε μερικά ζευγάρια τα φαβορί και τα αουτσάιντερ είναι άμεσα προφανή. Αλλά υπάρχουν αγώνες που είναι πραγματικά ενδιαφέροντες και ομοιόμορφες. Ίσως το κύριο παιχνίδι θα είναι η συνάντηση μεταξύ Έβερτον και Τότεναμ. Carlo Ancelotti εναντίον Ζοζέ Μουρίνιο. Ποιος θα νικήσει είναι ποιο από τους νικητές του Champions League;

Η Έβερτον χάρισε ένα από τα πιο λαμπερά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Τα «ζαχαρωτά» το Σάββατο επισκέφθηκαν το Old Trafford και κατάφεραν να χαρίσουν θεαματική ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτον, η ομάδα από τη Λίβερπουλ, μετά το 0-2 στο 1ο ημίχρονο, κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι με γκολ στο 49ο και 52ο λεπτό. Ο ήρωας ήταν ο Dukure, ο οποίος πρώτα σκόραρε μόνος του και στη συνέχεια βοήθησε τον Hames. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα ξανά, αλλά στο 95ο λεπτό ο Calvert-Lewin νίκησε τον De Gea και άρπαξε τη τιμητική ισοπαλία. Αλλά θα υπάρξει αρκετή δύναμη για το κύπελλο μετά από αυτό; Επιπλέον, στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα προκρίνεται να διεκδικήσει σοβαρά την πρώτη τετράδα και να επιστρέφει στο Champions League.

Η  Τότεναμ διέκοψε επιτέλους τη σειρά αποτυχιών

Τα «Σπερς» κατάφεραν τελικά να βγάλουν τον Kane στο γήπεδο. Η παρουσία του αρχηγού κάνει αμέσως τη διαφορά για κλαμπ του Λονδίνου. Ο Χάρι σκόραρε το πιο σημαντικό γκολ στις 7 Φεβρουαρίου. Περισσότερο από ένα ημίχρονο η Γουέστ Μπρομ πολέμησε εκτός έδρας, αλλά στη συνέχεια εξόργισε τον Allardyce: η άμυνα έχασε τον επιθετικό του κλαμπ του Λονδίνου και αυτός χρησιμοποίησε το πέρασμα του Heibjerg. Και μετά ο Σον σκόραρε γκολ. Ο σύνδεσμος του Άγγλου και του Κορεάτη ήταν το κύριο ατού του Ζοζέ Μουρίνιο στο πρώτο μέρος της σεζόν, με τα γκολ τους, την υπέροχη αλληλεπίδρασή τους, επιτρέποντας στην ομάδα τους να ανέβει στην 1η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και να προκριθεί σε ένα τελικό – του Λιγκ Καπ. Τώρα υπάρχει η ευκαιρία να κάνουν ένα άλλο νήμα, σε παρόμοιο τουρνουά. Στο Κύπελλο Αγγλίας  ηΤότεναμ έχει σημειώσει 9 γκολ στους προηγούμενους 2 γύρους. Βέβαια, στους αντιπάλους της είχε πολύ μέτριες ομάδες, Marin και Wycombe. Στο Λίβερπουλ θα παίξει η βάση ή ο «Ειδικός» θα σκέφτεται κυρίως τη συνάντηση του Σαββάτου με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Πρέμιερ Λιγκ;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τότεναμ έχει να χάσει από την Έβερτον από το 2013. Αλλά στον πρώτο γύρο αυτής της σεζόν, στην Πρέμιερ Λιγκ, χάρη στο γκολ από τον Calvert-Lewin, κέρδισε στο Λονδίνο.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να πούμε ποιος από τους συλλόγους θα πάρει στα σοβαρά το κύπελλο και ποιος θα προσπαθήσει να παίξει λάιτ στο τουρνουά αγνίζοντας για την κορυφή-4 της Πρέμιερ Λιγκ. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο ουδέτερο «το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *