The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton-Chelsea-23.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2017, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Το ερχόμενο Σάββατο στο 19ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί  μια σειρά από ενδιαφέροντα παιχνίδια, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η ομάδα του Μέρσισαϊντ Έβερτον και η Τσέλσι Λονδίνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της πρωτευουσιάνικης ενδεκάδας, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί αυτό, ακόμα κι παρά τον παράγοντας της έδρας, ο οποίος θα είναι στο πλευρό των «ζαχαρωτών». Τσέλσι είναι η νυν πρωταθλήτρια της Αγγλίας, η ομάδα που ξέρει τέλεια πώς να παίξει τους αγώνες εκτός έδρας.

Όλα είναι εντάξει

Με την άφιξη του Ellardice η Έβερτον άρχισε να πετυχαίνει σε πολλά πράγματα, ήρθε το αποτέλεσμα, η αυτοπεποίθηση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τα «ζαχαρωτά» δεν έχασαν ούτε μία φορά, σημείωσαν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, η οποία μπορεί επίσης να ονομαστεί μια μικρή νίκη. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Έβερτον ανέβηκε στην ένατη θέση και άρχισε να κοιτάζει την έβδομη θέση, η οποία τελικά μπορεί να γίνει του Γιουρόπα Λιγκ.

Η νυν πρωταθλήτρια

Η Τσέλσι κοιτάζει την πρώτη θέση, αλλά, δυστυχώς, πρέπει να σημειωθεί ότι οι «αριστοκράτες» έχουν πολύ μικρές πιθανότητες να επιβεβαιώσουν τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας στην Αγγλία. Η ομάδα του Κόντε βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη, έχει 38 βαθμούς στο ενεργητικό, τρεις βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι, τέσσερις  μονάδες πίσω από τους «συνταξιούχους» βρίσκεται η Λίβερπουλ, πέντε η Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες αυτές θα παίξουν μεταξύ τους στον 19ο γύρο.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον σημείωσε καλή φόρμα, αυτή η ομάδα παίζει καλά στο Γκούντισον Παρκ, αλλά από το επίπεδο της Τσέλσι τα «ζαχαρωτά» είναι ακόμα πολύ μακριά, έτσι στο επερχόμενο παιχνίδι έχει περισσότερο ενδιαφέρον να στοιχηματίσετε στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους. Η Τσέλσι έχει δεύτερη εκτός έδρας στατιστική στο πρωτάθλημα μετά τη Μάντσεστερ Σίτι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Τσέλση με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *