The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-Челси-12.12b

Πρωτάθλημα εναντίον

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Goodison

Η Τσέλσι, η οποία έχει αποκτήσει εξαιρετική κατάσταση, θα επισκεφθεί την απρόβλεπτη Έβερτον στο πλαίσιο του δωδέκατου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ. Έβερτον

Για κάποιο χρονικό διάστημα στην αρχή του πρωταθλήματος η Έβερτον είχε ακόμη και ηγετικό ρόλο. Ωστόσο, μετά από παιχνίδια με τους Νιούκαστλ (1:2), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:3), Φούλαμ (3:2), Λιντς (0:1) και Μπέρνλι (1:1), τα «ζαχαρωτά» επέστρεψαν γρήγορα στον συνηθισμένο ρόλο τους μεσαίας ομάδας. Τώρα βρίσκονται στην ένατη θέση με 17 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:18.

Έβερτον

Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις η Τσέλσι σκόνταψε μόνο με την Τότεναμ (0:0), ενώ σε άλλες περιπτώσεις νίκησε την Μπέρνλι (3:0), τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4:1), τη Νιουκάστλ (2:0) και τη Λιντς (3:1). Έτσι, οι «αριστοκράτες» ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού με 22 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 25:11.

Πρόβλεψη

Τον τελευταίο καιρό τα ταξίδια στο Goodison μετατρέπονται σε μια δύσκολη δοκιμασία για την Τσέλσι. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και αυτή τη φορά. Και δεδομένου του υψηλού επιθετικού δυναμικού και των δύο ομάδων, θα σημειωθούν πολλά γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *