The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Everton-Chelsea-17.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Goodison Park, Λίβερπουλ

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 17 Μαρτίου ένας από τους αγώνες του 31ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, όπου η τοπική Έβερτον θα αγωνιστεί με την Τσέλσι του Λονδίνου. Προς το παρόν, οι Λονδρέζοι φαίνονται πιο ισχυροί, αλλά έχουν επίσης προβλήματα. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον – Τσέλσι.

Μεγάλες φιλοδοξίες, αδύναμα αποτελέσματα

Αυτή τη στιγμή η Έβερτον βρίσκεται στη μέση των βαθμολογιών, αν και στην αρχή της σεζόν όλοι μιλούσαν για τον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Αποδείχθηκε ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν κατάφερε να στήσει την ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί για υψηλές θέσεις, αν και ο προπονητής είναι καλός και η σύνθεση είναι πολύ καλή. Στην ουσία ένας τεράστιος ρόλος στα φτωχά αποτελέσματα των παικτών του Μέρσεϊσαϊντ έπαιξε η τύχη του ποδοσφαίρου, επειδή υπήρξαν πολλοί αγώνες όπου η ομάδα κυριαρχούσε, αλλά στο τέλος έχασε. Σε κάθε περίπτωση, στους τελευταίους 9 αγώνες τα “ζαχαρωτά” έχασαν 6 φορές, μία φορά έπαιξαν ισοπαλία και κέρδισαν δύο φορές. Αλλά εντός έδρας η ομάδα χάνει πολύ λιγότερα από ό, τι εκτός έδρας…

Χωρίς νίκη, αλλά με ένα “βαρύ” παιχνίδι

Την ίδια στιγμή, η Τσέλσι έχει κατέβει στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που είναι ένα πολύ αμφίβολο επίτευγμα. Πιο κάτω δεν έχει να πέσει, επειδή υπάρχει μεγάλη απόσταση από την 7η θέση (13 βαθμοί). Έτσι, στο εγγύς μέλλον οι “συνταξιούχοι” πρέπει να καλύψουν τη διαφορά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Φεβρουαρίου οι Λονδρέζοι πήραν φόρα και έδωσαν νικηφόρο σερί των τριών νικών, αλλά όλες ήταν «τεντωμένες». Ως εκ τούτου η ισοπαλία με την Γουλβερχάμπτον (1:1) το περασμένο Σαββατοκύριακο είναι φυσιολογική. Και μην ξεχνάτε ότι οι παίκτες του Σαρί την Πέμπτη έπαιξαν με την Ντιναμό Κιέβου εκτός έδρας, το παιχνίδι αυτό πήρε πολλή δύναμη από τους «συνταξιούχους»…

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι σαφώς πιο ισχυρή από την Έβερτον, αλλά όχι τώρα. Επί του παρόντος, οι “συνταξιούχοι” δεν λάμπουν, καθώς και είναι αισθητά κουρασμένοι, οπότε τα “ζαχαρωτά” έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους οπαδούς. Ειδικά επειδή εντός έδρας παίζουν πολύ πιο προσεκτικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *