The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 12: Mason Mount of Chelsea battles for possession with Allan of Everton during the Premier League match between Everton and Chelsea at Goodison Park on December 12, 2020 in Liverpool, England. A limited number of spectators (2000) are welcomed back to stadiums to watch elite football across England. This was following easing of restrictions on spectators in tiers one and two areas only (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 1 Μαΐου 2022, 4:00 μ.μ.

Γκούντισον Παρκ

Την 1η Μαΐου θα πραγματοποιήσει η συνάντηση Έβερτον – Τσέλσι στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, το προγνωστικό για τον αγώνα τους ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο

Η Έβερτον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στη 18η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη 17η Μπέρνλι με ένα παιχνίδι διαφορά. Η αποχώρηση από την ελίτ θα είναι, χωρίς υπερβολές, πραγματική καταστροφή για τα «ζαχαρωτά». Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε από τη Λίβερπουλ σε ξένο γήπεδο σε ντέρμπι, αν και δεν φαινόταν τόσο άσχημα. Οι άνδρες του Φρανκ Λάμπαρντ είναι ικανοί να παίξουν ένα δυνατό ματς, αλλά δεν έχουν συνέπεια. Δεδομένης της διάταξης του τουρνουά, το κύριο καθήκον είναι να διατηρήσετε η θέση στην ισχυρή κατηγορία. Αμέσως έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν λόγω τραυματισμών.

Οι «αριστοκράτες» έχουν αρκετό χώρο στη τετράδα

Η Τσέλσι είχε καλή σεζόν, δεδομένων των προβλημάτων που συνδέονταν με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Πλέον οι «αριστοκράτες» είναι τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ, μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη με 6 βαθμούς. Η ομάδα θα πρέπει να διατηρήσει εύκολα τη θέση στην πρώτη 4άδα και να προκριθεί στο Champions League. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Τόμας Τούχελ έπαιξαν αρκετά καλά για να κερδίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, ωστόσο δεν κατάφεραν να ασκήσουν πίεση στον αντίπαλο. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Τσέλσι έπαιξε εντός έδρας και είχε ένα τεράστιο πλεονέκτημα, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν νίκη, αποτέλεσμα 1:1.

Πρόβλεψη

Πολύ σημαντική μάχη για τους γηπεδούχους, ωστόσο, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Τα «ζαχαρωτά» φαινόταν δυνατά στα πρόσφατα παιχνίδια, οπότε μπορούμε να περιμένουμε ένα δυνατό ματς από αυτούς. Περιμένουμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο με αντεπίθεσης, οπότε το παιχνίδι θα πάει για τρία αποτελέσματα. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5  με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *