The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μπόρεχαμ Γουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-БорхэмВуд-03.03_cr

Κύπελλο Αγγλίας – Πέμπτος γύρος

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022, 10:15 μ.μ.

Γκούντισον Παρκ

Την Πέμπτη, αυτή τη φορά δεν πρέπει να περιμένουμε πολλές συναντήσεις. Το Champions League, όπως και το Europa League και το Confederations League ξεκουράζονται τώρα. Αλλά υπάρχει κάτι να τους αντικαταστήσει, θα ολοκληρωθεί γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας με ένα ασυνήθιστο ζευγάρι, Έβερτον – Μπόρεχαμ Γουντ. Θα συνεχίσει το αουτσάιντερ να εκπλήσσει στο Goodison Park;

Η Έβερτον μάλλον δεν χρειάζεται φόρτο αγώνων στο κύπελλο αυτή τη στιγμή

Τα «ζαχαρωτά» έπαιξαν στον τελευταίο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας όταν ο νέος προπονητής τους, Φρανκ Λάμπαρντ, έκανε το ντεμπούτο του. Ήταν υπέροχο: όχι μόνο κέρδισαν τη φαινομενικά δυνατή Μπρέντφορντ, αλλά και καταστροφικά, με σκορ 4-1. Στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως, όλα δεν είναι τόσο ρόδινα για τον Λαμπς και τους παίκτες του και μάλιστα σταδιακά γλίστρησαν εκεί σχεδόν στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού. Ναι, υπήρξε μια σίγουρη, σταθερή νίκη 3-0 επί της Λιντς, αλλά, εκτός από αυτήν, η ομάδα από το Λονδίνο έχασε από τον άμεσο ανταγωνιστή της, τη Νιούκασλ, και δεν μπόρεσε να απαντήσει με τίποτα στη μεσαία Σαουθάμπτον. Αγωνίστηκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι και, ίσως, δεν ήταν μάταια που παραπονέθηκαν για το παιχνίδι με χέρι του Ρόντρι. Αλλά στο τέλος 0-1, και η ελάχιστη απόσταση από την Μπέρνλεϊ. Πρέπει κιόλας να ξοδέψει δύναμης για το κύπελλο…

Μπόρεχαμ Γουντ κλασική «Σταχτοπούτα» από τον ποδοσφαιρικό «βάλτο» της Αγγλίας

Οι «ξύλινοι» ήταν σχεδόν άγνωστοι για όλους πριν από ένα ή δύο μήνες. Η ομάδα παίζει 8η δεκαετία. Κάτι κερδίζει σε τοπικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή, παίζει στη National League, την 5η κατηγορία της χώρας (και αυτή είναι ακόμα η μέγιστη άνοδος της ομάδας), εξετάστηκε, όπως έμαθαν όλοι τώρα, από την Άρσεναλ του Λονδίνου ως ένα από τα «φάρμα» της (ο μεγιστάνας βοήθησε ακόμη και στο γήπεδο και ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ ήρθε για εγκαίνια). Αλλά, στην πραγματικότητα, τώρα ήρθε «ώρα της δόξας» της. Για να έχει την ευκαιρία να πάει στο Goodison Park, το noname έχει ήδη ξεπεράσει 5 εμπόδια στο δρόμο του. Κέρδισαν στο Wimbledon την Μπόρνμουθ, έναν από τους κορυφαίους του τρέχοντος Τσάμπιονσιπ. Στο γήπεδο των «κερασιών» όλα αποφασίστηκαν από το μοναδικό γκολ του 37χρονου αμυντικού Ρίκετς.

Προηγούμενοι αγώνες

Φυσικά, απλά δεν υπάρχουν, οι σύλλογοι βρίσκονται σε πολύ διαφορετικά επίπεδα του εκτεταμένου συστήματος του αγγλικού ποδοσφαίρου. Μπορούν να συναντηθούν μόνο στο κύπελλο και αυτός θα είναι ο πρώτος τους αγώνας.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον έχει μια σπάνια ευκαιρία να ξεφύγει αρκετά με έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο. Τα λάθη των άλλων δεν πρέπει να επαναληφθούν, γι’ αυτό ας πιστέψουμε στη νίκη των «ζαχαρωτών» με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,727.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *