The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton-ManchesterCity-31.03 (1)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 32ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Έβερτον θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η ομάδα του Μουρίνιο, η οποία φιλοδοξεί να εγγυηθεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας το συντομότερο δυνατόν και να επικεντρωθεί στο Champions League. Με τη σειρά της η Έβερτον έχει επίσης υψηλό κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, καθώς προσπαθεί να πιαστεί απ’ την έβδομη θέση στην κατάταξη, γεγονός που μπορεί να δώσει στην ομάδα αυτή το εισιτήριο για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Ένατοι

Μετά την 31η συνάντηση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Έβερτον με 40 βαθμούς βρίσκεται στην ένατη θέση. Η διαφορά από την έβδομη θέση, στην οποία βρίσκεται η Μπέρνλι, είναι μόνο τρεις μονάδες, δηλαδή, η ομάδα έχει κάθε ευκαιρία να ανταγωνιστεί για τη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Στην έδρα τους τα “ζαχαρωτά” στην τρέχουσα σεζόν έπαιξαν 15 συναντήσεις, όπου σημείωσαν εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 25:18.

Οι ηγέτες

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε στην αγγλική ελίτ 30 αγώνες, κατάφερε να σκοράρει 81 βαθμούς, που είναι 16 βαθμούς περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα Γκουαρντιόλα πραγματοποίησε 15 συναντήσεις, έχει 12 νίκες και μια ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 34:10. Αν οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι καταφέρουν να κερδίσουν στους επόμενους τρεις αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, οι “κάτοικοι” θα γίνουν πρωταθλητές της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον παίζει πολύ ενεργά στην έδρα της, σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι, έχει υψηλό κίνητρο, θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στον ηγέτη της βρετανικής ελίτ. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εξαιρετική γραμμή άμυνας, αλλά μερικές φορές η ομάδα χάνει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Έβερτον είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *