The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton's Seamus Coleman, left, competes for the ball with Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester City at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Wednesday, Feb. 17, 2021. (Jon Super/Pool via AP)

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Το Σάββατο η Αγγλία θα έχει ένα μείγμα αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Κύπελλο της χώρας. Το πιο αναμενόμενο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του τελευταίου: η Έβερτον θα παίξει με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Κάρλο Αντσελότι εναντίον Πεπ Γκουαρδιόλα. Πώς θα αποδειχθεί η αντιπαράθεση των δύο μάστερ;

Η Έβερτον θέλει να τερματίσει πάνω από τους γείτονες αυτή τη σεζόν

Τα «ζαχαρωτά» τα τελευταία χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, τελείωναν τις σεζόν με συνέπεια κάτω από τη Λίβερπουλ, ακόμη κιόλας από αυτή στο ντέρμπι. Αλλά φέτος μπορεί να αλλάξει τα πάντα, και δεν είναι το θέμα η βαθιά ύφεση της ακόμα πρωταθλήτριας. Τώρα ο Κάρλο Αντσελότι έχει μια ισχυρή ταξιαρχία, η επίθεση είναι μια από τις πιο ισχυρές στην Πρέμιερ Λιγκ και σε όλη την Ευρώπη, προοδευτικός Κάλβερτ-Λιούιν, ο Hames που βιώνει την αναγέννηση, ο Sigurdsson με τον Richarlison. Βέβαια υπάρχει και ένα αδύνατο σημείο, το οποίο θεωρείται η άμυνα των «μπλε». Επίσης, ο Πίκφορντ αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού, θα χάσει και τους επερχόμενους αγώνες της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κερδίσει τα πάντα αυτή τη σεζόν

Οι «πολίτες» και πάλι, σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος, είναι πολύ δυνατοί. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κριτίκαρε σκληρά τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο, ο οποίος μίλησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη για τις πιθανότητες του «τετραπλού». Αλλά ταυτόχρονα ο ίδιος ο Καταλανός γνωρίζει καλά ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από πραγματικό. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ εύκολη, σε κατάσταση προπόνησης, νικήθηκε η Γκλάντμπαχ, και πάλι στη Βουδαπέστη, και πάλι 2:0. Αυτή είναι η 24η νίκη στις 25 τελευταίες συναντήσεις για το βρετανικό grand. Και μόνο το 0:2 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνουν ότι τελικά αυτό το κλαμπ δεν είναι ιδανικό, ότι μπορεί να χάσει σε ξεχωριστό αγώνα. Τώρα ένα τέτοιο λάθος μπορεί να γίνει θανατηφόρο, γιατί ήρθε η ώρα για το κύπελλο. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η απόσταση από τους πλησιέστερους διώκτες είναι τεράστια και, πιθανώς, ο τρέχων αριθμός πόντων θα ήταν αρκετός για τον τίτλο. Χρειάζεται συγκέντρωση στο κύπελλο, ερώτηση αν το έχουν διατηρήσει οι παίκτες του Γκουαρδιόλα; Και αν επιστρέψει στη βάση τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τώρα ένα νικηφόρο σερί 6 αγώνων. Ακόμα και στην τρέχουσα σεζόν, αρκετά επιτυχημένη για την Έβερτον, στην Πρέμιερ Λιγκ στο Γκούντισον Παρκ οι «πόλεις» τον Φεβρουάριο κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον δεν είναι άσχημη και δεν είναι τυχαίο που σημείωσε καλή πρόοδο στο κύπελλο, αγωνιζόμενη ταυτόχρονα για τις υψηλότερες θέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι απλά ισχυρότερη και πολύ. Καλύτερο στοίχημα εδώ είναι το χάντικαπ -1,5 στη νίκη Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *