The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton-ManchesterCity-28.09b

Πρωτάθλημα της Αγγλίας

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Goodison Park (Λίβερπουλ)

Στις 28 Σεπτεμβρίου στις 7:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 7ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μεταξύ της Έβερτον και της Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το στάδιο Goodison Park (Λίβερπουλ).

Έβερτον

Η Έβερτον δεν ενεργεί με τον καλύτερο τρόπο στην Πρέμιερ Λιγκ, τα «ζαχαρωτά» δεν μπορούν με τίποτα θα αρχίσουν να δείχνουν σταθερά αποτελέσματα στο τουρνουά. Επί του παρόντος η ομάδα τον δεύτερο αγώνα στη σειρά. Επιπλέον, οι αντίπαλοι των «μπλε» δεν είναι οι πιο εντυπωσιακοί, αρχικά η ομάδα έχασε από την Μπόρνμουθ με σκορ 1:3 και στον τελευταίο γύρο οι παίκτες έχασε από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0:2. Έτσι, η Έβερτον πρέπει να μπει στο παιχνίδι το συντομότερο δυνατό, επειδή μετά από 5 γύρους τα «ζαχαρωτά» σημείωσαν μόνο 7 βαθμούς και βρίσκονται στη 14η θέση, έχοντας διαφορά τερμάτων 5:9.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι καλή αυτή τη σεζόν, αλλά προφανώς η ομάδα τείνει να σκιάζεται από τον αγώνα με τη Λίβερπουλ για το στέμμα της Αγγλίας, καθώς η ομάδα έχει ήδη σκοντάψει δύο φορές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, πρώτα παίζοντας ισοπαλία με την Τότεναμ 2:2 και έπειτα χάνοντας από τη Νόριτς 2:3. Αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες, έχοντας κερδίσει με βεβαιότητα την Σαχτάρ Ντόνετσκ 3:0 στην πρώτη συνάντηση. Η πραγματική συντριβή διαπράχθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στη  μονομαχία του 6ου γύρου εναντίον της Γουότφορντ, η ομάδα σκόραρε 8 αναπάντητα γκολ. Οι Silva, Aguero, Marez, Otamendi, De Bruyne συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του Watford, ενώ ο Silva υπέγραψε το hattrick. Μετά από 6 αγώνες η Σίτι σημείωσε 13 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση με διαφορά γκολ 24:6.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον δεν είναι σε καλή κατάσταση τώρα, η ομάδα δεν δείχνει αξιοπρεπές παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Σίτι, αντίθετα, πήρε φόρα για τα καλά και συντρίβει τους αγωνιζόμενους ένα προς ένα. Έτσι, σε αυτή τη συνάντηση, δεν θα χαιρετιστούν τα «ζαχαρωτά» θα τα βρουν σκούρα, η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα δεν θα αφήσει την παραμικρή ευκαιρία στους γηπεδούχους για επιτυχία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *