The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-МанчестерЮнайтед-09.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, 9:00 μ.μ.

Γκούντισον Παρκ

Η Premier League συνεχίζει να μας ενθουσιάζει με συναρπαστικές αναμετρήσεις, αυτή τη φορά ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στον δέκατο γύρο του πρωταθλήματος.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν ήδη εδραιωθεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Πριν από την έναρξη της σεζόν, η Έβερτον ήταν μέρος μιας δυσάρεστης λίστας συλλόγων που θα μπορούσαν να αποχωρήσουν από την Πρέμιερ Λιγκ, μετά τα αποτελέσματα του τρέχοντος πρωταθλήματος. Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν όταν ο σύλλογος ξεκίνησε με δύο ήττες, ακολούθησε μια σειρά από τέσσερις ισοπαλίες και τώρα ο σύλλογος κέρδισε τις δύο τελευταίες συναντήσεις, γεγονός που του επέτρεψε να ανέβει στην 11η θέση. Μπορεί να φανεί με γυμνό μάτι ότι ο Frank Lampard ποντάρει σε ένα αξιόπιστο παιχνίδι στην άμυνα, η ομάδα δέχεται τα λιγότερα στο πρωτάθλημα και σκοράρει σε επίπεδο αουτσάιντερ. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα, έχουν τραυματισμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει βρει ακόμα την επιθυμητή σταθερότητα

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπόρεσαν να κάνουν μια μικρή επιστροφή όταν, μετά από δύο ήττες στην αρχή, σημείωσαν μια σειρά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Στον τελευταίο γύρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε σε ντέρμπι με τη Μανσίτι, χάνοντας από αντίπαλο με σκορ 3:6. Η ομάδα είναι έκτη στο πρωτάθλημα, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Αυτή την εβδομάδα, ο σύλλογος νίκησε εκτός έδρας την Ομόνοια στο Europa League, χωρίς προβλήματα – 3:2, ήρωας της συνάντησης ήταν ο αναπληρωματικός Ράσφορντ, ο οποίος σημείωσε ένα διπλό και μια ασίστ. Ο Ten Hag δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ερμηνευτές σε αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Αν θυμηθούμε την περασμένη σεζόν, η Έβερτον κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τον αντίπαλο με σκορ 1:0 και έπαιξε εκτός έδρας 1:1.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μάχη με μια ελκυστική αφίσα, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες ότι οι ομάδες θα ευχαριστήσουν με θεαματικό ποδόσφαιρο. Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν καλά στην άμυνα, οπότε δεν περιμένουμε πολλά γκολ εδώ. Στα χαρτιά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα μικρό φαβορί, αλλά στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι οτιδήποτε. Θεωρούμε ότι το στοίχημα στο under 2,5 είναι λειτουργικό (με απόδοση 2,09).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *