The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-МанчестерЮнайтед-09.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 9 Απριλίου 2022, 2:30 μ.μ.

Γκούντισον Παρκ

Το απόγευμα του Σαββάτου η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει τον αγώνα της τριακοστής δεύτερης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Έβερτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έβερτον

Δέκατη έβδομη θέση, 25 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 32:52 – με τέτοιους δείκτες, η Έβερτον κινδυνεύει με απροσδόκητη πτώση στην κατηγορία. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα, τα «ζαχαρωτά» μπορούν να καυχηθούν για τη νίκη 1:0 εναντίον της Νιούκασλ, η οποία αντικαταστάθηκε από ήττες από Τότεναμ (0:5), Γουλβς (0:1), Γουέστ Χαμ (1:2) και Μπέρνλεϊ (2:3).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης δεν τα πάει καλά αυτή την σεζόν. Μετά τα παιχνίδια με Λιντς (4:2), Γουότφορντ (0:0), Μάντσεστερ Σίτι (1:4), Τότεναμ (3:2) και Λέστερ (1:1), οι Κόκκινοι Διάβολοι βρέθηκαν στην έβδομη θέση. Συνολικά πέτυχαν 51 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 49:41. Από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ οι παίκτες του Ράνγκνικ είναι τρεις βαθμούς πίσω.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πολύ πιο δυνατοί, ωστόσο έχουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Πιστεύω ότι η Έβερτον θα επιβάλει έναν αξιοπρεπή ανταγωνισμό στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα οι ομάδες να ανταλλάσσουν εύστοχα χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *