The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-МанчестерЮнайтед-07.11b

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Γκούντισον Παρκ

Στις 7 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, προγραμματίζονται τέσσερις αγώνες. Ο πιο ενδιαφέρων θα είναι Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα «ζαχαρωτά» δεν φτάνει το βάθος σύνθεσης

Η Έβερτον ξεκίνησε υπέροχα αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και η ισοπαλία με τη Λίβερπουλ θεωρήθηκε επίσης θετικό αποτέλεσμα. Αλλά στους δύο τελευταίους γύρους τα «ζαχαρωτά» έχασαν, από τη Σαουθάμπτον 0:2 και τη Νιούκασλ 1:2. Όπως μπορείτε να δείτε, οι αντίπαλοι δεν ήταν οι πιο τρομεροί, αλλά ο Αντελότι είχε έλλειψη προσωπικού, που προκάλεσε τις αποτυχίες. Τον επερχόμενο αγώνα θα χάσουν επίσης σημαντικοί παίκτες όπως ο Ρίτσαρλισον και ο Ντινγκ λόγω αποβολών, ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ, ο οποίος ξεκίνησε καλά τη σεζόν, τραυματίστηκε. Στο πρωτάθλημα τα «ζαχαρωτά» είναι στη 4η θέση, τρεις βαθμοί πίσω από τον ηγέτη.

Ο Σόλσκιερ δεν τα καταφέρνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συγκριθεί με το καθαρόαιμο, γρήγορο αραβικό άλογο που κανείς δεν μπορεί να δαμάσει μετά την αποχώρηση του τρανού Φέργκιουσον. Ο Σόλσκιερ  δεν τα πάει πολύ καλά, αν και το τέλος της περασμένης σεζόν ήταν ενθαρρυντικό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αυτή την εβδομάδα κατάφεραν να χάσουν από την Μπασακσεχίρ 1:2, η αποτυχία δεν επηρέασε σημαντικά την κατάταξη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε η πρώτη στο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι μπροστά από την ΡΜ Λειψίας σε πρόσθετους δείκτες. Χειρότερα είναι τα πράγματα στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο 7 βαθμοί σε 6 παιχνίδια και 15η θέση, στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ήττα από την Άρσεναλ εντός έδρας 0:1. Το γεγονός ότι η Μάντσεστερ έχει ήδη παίξει εναντίον της Τότεναμ, της Τσέλσι και της προαναφερθείσας Άρσεναλ στην αρχή είναι μια αδύναμη δικαιολογία για αποτυχία.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις το πλεονέκτημα, φυσικά, είναι από την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αν θυμηθούμε την περασμένη σεζόν, οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία δύο φορές με το ίδιο σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται σε παρακμή. Ψυχολογικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σοβαρά προβλήματα, ειδικά η αποτυχία στο Champions League πρέπει να τους πειράζει. Όσον αφορά τη σύνθεση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα πλεονέκτημα εδώ, αν και ο σύλλογος σπάνια βγάζει αποτέλεσμα απ’ αυτό. Σε μια τέτοια συνάντηση, μπορεί να υπάρξει ισότιμος αγώνας και ήττα υπέρ κάποιου. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *