The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Эвертон-06.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Στην Αγγλία το Πρέμιερ Λιγκ θα επιστρέψει από διεθνείς αγώνες μόνο το Σάββατο. Αλλά από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα της περιοδείας θα ανοίξει με αναμφίβολα έναν κορυφαίο αγώνα: το Ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ. Η Έβερτον θα παίξει στο Γκούντισον Παρκ με τον γείτονά της τη Λίβερπουλ. Ο  Αντσελότι εναντίον του Κλοπ – ποιος θα κερδίσει;

Η Έβερτον ζει τώρα με ελπίδες

Τα «ζαχαρωτά» βρισκόταν στη σκιά, και πολύ παχύ, του γείτονά τους όχι για χρόνια, αλλά για δεκαετίες. Δεν κατάφερναν με τίποτε να επιτευχθεί κάτι σημαντικό, όσο οι «κόκκινοι» ήταν λίγο πολύ σταθεροί στην ομάδα των ηγετών και κέρδιζαν τρόπαια. Φυσικά, τόσο η διοίκηση όσο και οι θαυμαστές θέλουν αλλαγές. Αλλά όλοι οι διάδοχοι του Moyes, αργά ή γρήγορα, απογοήτευαν. Πώς θα γίνει με τον Αντσελότι, έναν τεχνικό τέτοιου μεγέθους, ο οποίος έχει να εργαστεί εδώ και πολύ καιρό. Έχοντας προσαρμοστεί την περασμένη σεζόν, ο Carletto φαίνεται έτοιμος να δώσει το αποτέλεσμα τώρα. Οι παίκτες του αποδίδουν στην Πρέμιερ Λιγκ εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα στην αρχή. Και στο League Cup πέρασαν ήδη 3 αντίπαλους, συμπεριλαμβανομένης της Γουέστ Χαμ. Αλλά πώς θα επηρεάσει η παύση τα «ζαχαρωτά»; Ειδικά τον James, που πέταξε στο εξωτερικό στην εθνική ομάδα της Κολομβίας;

Η Λίβερπουλ πρέπει να αντιδράσει στην ήττα

Οι «κόκκινοι» έχασαν και στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους. Και αν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στον αποκλεισμό από το League Cup (μετά τα πέναλτι από την Άρσεναλ), στον Κλοπ σαφώς δεν αρέσει αυτό το τουρνουά, από την Άστον Βίλα η πρωταθλήτρια έλαβε ένα σοβαρό χαστούκι. Οι παίκτες του Μέρσεϊσάιντ δέχτηκαν 7 γκολ στο Μπέρμιγχαμ στο δίχτυό τους… Το οποίο υπερασπίστηκε και πάλι από τον Adrian, ο Alisson τραυματίστηκε και δεν έχει ανακάμψει ακόμα. Επίσης έξω από το παιχνίδι, για διάφορους λόγους, είναι οι Nabi Keita, Oxlade-Chamberlain και Tsimikasa. Αλλά το κύμα του κοροναϊού έχει ήδη υποχωρήσει και ο Τιάγκο Αλκάνταρα  επέστρεψε στην προπόνηση. Αλλά αρκετοί παίκτες έφευγαν για τις εθνικές τους ομάδες, ακόμη και ο Σακίρι κατάφερε να βοηθήσει την Ελβετία του να κερδίσει ισοπαλία στο γερμανικό γήπεδο. Ο «Μπόμπι» Firmino πέταξε στη Βραζιλία. Για να τους μαζέψει όλους ξανά ο Κλοπ είχε δύο 24ωρα και είχε ήδη δηλώσει κριτική στους διοργανωτές για το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται τόσο νωρίς. Αλλά εκείνοι δεν έχουν αλλάξει την ημερομηνία.

Προηγούμενοι αγώνες

Πρόκειται για ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, αλλά η Έβερτον έχει να κερδίσει σ’ αυτό 10 χρόνια, από το φθινόπωρο του 2010 Αλλά τον Ιούνιο τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν να πάρουν τουλάχιστον ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θεωρείται το φαβορί του αγώνα. Αλλά η τρέχουσα Έβερτον είναι αρκετά καλή για να διεκδικήσει βαθμούς στον αγώνα. Στοιχηματίζουμε στους γηπεδούχους με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *