The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-Лестер-20.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 9:45 μ.μ.

Γκούντισον Παρκ

Το Σαββατοκύριακο, δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί μια πλήρης περιοδεία στην Πρέμιερ Λιγκ, παρενέβησαν οι ημιτελικοί του κυπέλλου της χώρας. Αλλά δεν θα υπάρχουν ευρωπαϊκά κύπελλα τη νέα εβδομάδα και αυτό επιτρέπει να γεμίσει το κενό στα μέσα της εβδομάδας με άλλα γεγονότα. Το απόγευμα της Τετάρτης θα είναι ιδιαίτερα έντονο, θα παιχτούν 4 αγώνες ταυτόχρονα. Ο μαχητής επιβίωσης, η Έβερτον, θα παίξει εντός έδρας με τη Λέστερ.

Η Έβερτον καταφέρνει να κερδίσει σε κρίσιμη στιγμή

Τα «ζαχαρωτά» ήθελαν να στοχεύσουν σε μια θέση στο Champions League και για αυτό, αφού άφησαν Carlo Ancelotti να φύγει πίσω στη Μαδρίτη, κάλεσαν έναν άλλο πρώην προπονητή της Ρεάλ, τον Benitez. Όμως ο Ράφα φαινόταν ήθελε να συνεχίζει να ευχαριστεί τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Αντικαταστάθηκε τον Ιανουάριο από τον νεαρό Λάμπαρντ, ο οποίος έχει ήδη λάβει νέα αποστολή – να αποτρέψει τουλάχιστον τον υποβιβασμό. Ο Φρανκ, επίσης, δεν τα καταφέρνει σε όλα, εκτός από το κύπελλο, αλλά και από αυτό απολεπίστηκαν. Αλλά όταν πλησίαζε η πραγματική απειλή να πέσουν ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού, οι Μπλε συγκεντρωνόντουσαν και κέρδιζαν. Τον Μάρτιο, πριν από την παύση για αγώνες των εθνικών, κέρδισαν στη μειοψηφία τη Νιούκασλ. Και μετά την ήττα από την Μπέρνλι, στις 9 Απριλίου, σημείωσαν 1-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λέστερ αρχίζει επιτέλους να δείχνει έτοιμη για μάχη

Οι «αλεπούδες» έβαλαν στοίχημα στον Μπρένταν Ρότζερς πριν από μερικά χρόνια. Και σχεδόν λειτούργησε. Ναι, πήραν το Κύπελλο Αγγλίας και το Σούπερ Καπ, μια-δυο φορές καταφέρανε να φτάσουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αλλά το κύριο όνειρο, η επιστροφή στο Champions League, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, τόσο το 2020 όσο και το 2021, λίγο δεν έφτασε, κυριολεκτικά μία νίκη επί του ανταγωνιστή. Τώρα στην εγχώρια αρένα, η ομάδα έχει καταρρεύσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και προσπάθησε να σώσει τη σεζόν τουλάχιστον στη Conference League, όπου την Πέμπτη έγινε ο προημιτελικός αγώνας με την PSV, με νίκη και πέρασμα στους ημιτελικούς. Αλλά, την άνοιξη η ομάδα σημείωσε καλά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ. Στους τελευταίους 6 γύρους κατάφερε να κερδίσει 4 νίκες εδώ – επί Μπέρνλι, Λιντς, Μπρέντφορντ και, στον τελευταίο αγώνα, Κρίσταλ Πάλας. Και πριν από αυτό, έτυχε να σημειώσει ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια ακολούθησε η ήττα από τη Νιούκασλ εκτός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ, παρ’ όλη την επιτυχία της, έχει na κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Έβερτον τρεις συνεχόμενες φορές. Το 2020, οι «αλεπούδες» κέρδισαν και τις δύο συναντήσεις, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο οι ομάδες περιορίστηκαν στην ισοπαλία 1-1.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον χρειάζεται πολύ περισσότερα τη νίκη στον επερχόμενο αγώνα, αλλά και η Λέστερ δεν είναι άσχημη. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *