The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Γουότφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton-Watford-10.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Goodison Park, Λίβερπουλ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 16ου γύρου της Premier League θα ολοκληρωθεί με μονομαχία μεταξύ Έβερτον και Γουότφορντ, δύο ομάδες που μπορούν να ονομαστούν μαχητές για την ευρωζώνη. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας, κάτι που είναι αρκετά λογικό, δεδομένου ότι τα “ζαχαρωτά” τον τελευταίο καιρό έδειχναν καλό ποδόσφαιρο, αν και δεν πέτυχαν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ η Γουότφορντ, μετά από μια γρήγορη εκκίνηση, έπεσε σημαντικά και κατέβηκε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έβερτον

Μετά από το διάλλειμα στα παιχνίδια των εθνικών η Έβερτον έπαιξε τρεις αγώνες στους οποίους σημείωσε εντός έδρας νίκη επί Κάρντιφ Σίτυ, ήττα από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ μετά τον περίεργο στόχο του Origi στο τέλος της συνάντησης και ισοπαλία με τη Νιουκάστλ 1:1. Μετά από 15 γύρους τα “ζαχαρωτά” βρίσκονται στην έκτη θέση με 23 βαθμούς στο ενεργητικό, 8 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι και τη 4η θέση, αλλά αρκετές ομάδες κρέμονται στην “ουρά” των “μπλε”, έτσι η απώλεια μονάδων τη Δευτέρα σίγουρα θα οδηγήσει στην πτώση στην κατάταξη.

Γουότφορντ

Τα “χρυσά αγόρια” έχουν ήδη πέσει στην 11η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League, αν και πρόσφατα ήταν ακόμα στο TOP-4. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα έχασε τέσσερις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία σημειώθηκε με τη Σαουθάμπτον, ενώ οι ήττες από τη Νιουκάστλ, τη Λίβερπουλ, τη Λέστερ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να επιτύχει τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι και να διατηρήσει την έκτη θέση. Η Γουότφορντ είναι ένας σκληρός αντίπαλος, ειδικά στο Goodison, και μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ τα «ζαχαρωτά» δεν έλαβαν ικανοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γηπεδούχοι θα ριχτούν στην επίθεση από τα πρώτα λεπτά, υπάρχει πιθανότητα γρήγορου γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Έβερτον θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,57.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *