The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Everton-Arsenal-07.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τόπος:  Goodison Park, Λίβερπουλ

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, 4:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το βράδυ, 7 Απριλίου, στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί μόνο ένας αγώνας στον 33ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, όπου στο γήπεδο ποδοσφαίρου θα συναντηθούν οι παίκτες της Έβερτον Λίβερπουλ και Άρσεναλ Λονδίνου. Είναι πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες με ζωντανό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα Έβερτον – Άρσεναλ.

Επιτέλους έρχονται οι νίκες

Αυτή τη στιγμή η Έβερτον βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, πιο συγκεκριμένα στην 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό είναι ένα πολύ φτωχό αποτέλεσμα για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου, αλλά όλα εξαιτίας της κακής τύχης του ποδοσφαίρου. Πολύ συχνά τα “ζαχαρωτά” σκόνταφταν εκεί όπου θα έπρεπε εύκολα να κερδίζουν (ακόμη και κρίνοντας από το παιχνίδι μόνο). Εν πάση περιπτώσει, τώρα η ενδεκάδα του Μαρκ Σίλβα φαίνεται σχεδόν φυσιολογικά, αφού κέρδισε τους δύο τελευταίους αγώνες: 2:0 με την Τσέλσι και 0:2 με την Γουέστ Χαμ. Αλλά ακόμα εντός έδρας η ομάδα για κάποιο λόγο δεν διακρίνεται από την υψηλή απόδοση.

Καλό παιχνίδι, αλλά μόνο εντός έδρας

Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ κατά κάποιον τρόπο κατάφερε ως εκ θαύματος να κερδίσει την 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, και αυτό δεν είναι το τελικό ακόμα. Τώρα οι Λονδρέζοι είναι μόλις 1 βαθμός πίσω από τη Τότεναμ, ενώ έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Και όλα χάρη σε ωραίο παιχνίδι τον τελευταίο καιρό: έξι νίκες, μία ισοπαλία και ήττα από τη Ρεν (3:1) στο Europa League στους τελευταίους οχτώ αγώνες. Αλλά μην ξεχνάτε ότι εκτός έδρας η ενδεκάδα του Ουνάι Εμέρι παίζει με λιγότερη αυτοπεποίθηση και σπάνια πιο κερδίζει (καθώς και χάνει από όλους).

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ στο σύνολό της φαίνεται πιο ισχυρή από την Έβερτον, ακόμη και αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα. Ναι, εκτός έδρας οι “κανονιέρηδες” δεν λάμπουν, αλλά ταυτόχρονα δεν χάνουν τόσο συχνά. Ενώ τα “ζαχαρωτά”, ακόμη και μπροστά στους οπαδούς τους, δεν προκαλούν αίσθηση, γι’ αυτό είναι λογικότερο να στοιχηματίσετε εναντίον τους… αλλά με αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ ή ισοπαλία με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *