The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton-Arsenal-21.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Στην Αγγλία ο επόμενος γύρος γίνεται κομμένος, ο αγώνας της Λίβερπουλ αναβλήθηκε λόγω του παγκοσμίου πρωταθλήματος συλλόγων. Το πρόγραμμα Σαββατοκύριακου στην Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσει το Σάββατο με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ των συλλόγων που δεν έχουν πλήρεις τεχνικούς, η Έβερτον θα φιλοξενεί την Άρσεναλ. Ποιος θα κερδίσει σ’ αυτή τη συνάντηση; Η πρόβλεψη για τον αγώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2019 έχει ήδη δημοσιευθεί.

Η Έβερτον ψάχνει για ένα νέο προπονητή, κερδίζοντας με τον Φέργκιουσον

Τα «ζαχαρωτά» περίμεναν πολύ την πρόοδο από τη δουλειά του Μάρκο Σίλβα. Όμως, ο Πορτογάλος μπόρεσε μόνο να ξοδεύει αποτελεσματικά τα χρήματα, ενώ το παιχνίδι της ενδεκάδας του μόνο επιδινόταν. Η υπομονή της ηγεσίας τελείωσε μετά από 2-5 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Μετά από αυτό η Έβερτον προσπαθεί να διαπραγματευτεί με τον νέο σεβάσμιο διευθυντή και, πιο πολύ γράφουν για τον Αντελότι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπευσαν να πουν κιόλας ότι τα πάντα συμφωνήθηκαν. Αλλά τη στιγμή της σύνταξης της πρόβλεψης δεν υπάρχει επιβεβαίωση. Πιθανότατα, ο Ντάνκαν  Φέργκιουσον θα οδηγήσει την ομάδα στον τρίτο συνεχόμενο αγώνα. Ο Σκωτσέζος θρύλος έχει κερδίσει άριστες στατιστικές, ειδικά σε σχέση με το Μάρκο Σίλβα, μια νίκη επί της Τσέλσι εντός έδρας και μια ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, την Τετάρτη θα παιχτεί αγώνας κυπέλλου με την ισχυρή Λέστερ. Θα προλάβουν οι παίκτες θα ανακάμψουν μετά από αυτό, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημία των τραυματισμών (6-8 άτομα είναι έξω από το παιχνίδι);

Η Άρσεναλ μοιάζει με μια ομάδα περίπου του ίδιου επιπέδου

Οι «Κανονιέρηδες», δυστυχώς για μεγάλο αριθμό οπαδών τους, δεν διόρθωσαν το παιχνίδι αμέσως μετά την απόλυση του ξένου προπονητή που απογοήτευσε όλους. Ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ μπορεί μόνο να ονειρεύεται τα στατιστικά του Φέργκιουσον στην Έβερτον. Ο Σουηδός έχει την ίδια ισοπαλία και νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όχι σε 2, αλλά σε 4 αγώνες. Ήδη με το νυν «προωρινό αντικαταστάτη» η Άρσεναλ κατάφερε να χάσει εντός έδρας από την Μπράιτον, δεν νίκησε τη Νόριτς και τη Στάνταρτ στο Europa League (επιπλέον, μέχρι το 78ο λεπτό «καιγόταν» στο Βέλγιο 0-2). Το μόνο φωτεινό σημείο των τελευταίων εβδομάδων ήταν 3-1 με ένα άλλο σύλλογο σε κρίση, την Γουέστ Χαμ, το οποίο επέτρεψε να διακόψει τη σειρά των 9 αγώνων χωρίς νίκες σε επίσημους συναντήσεις. Αλλά πόσο απελπιστικά φαινόταν ο σύλλογος του Λονδίνου εντός έδρας ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, όταν μέχρι το 40ο λεπτό το σκορ έγινε καταστροφικό…

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Απρίλιο η  Έβερτον κέρδισε στο ίδιο γήπεδο χάρη στο μοναδικό γκολ του βετεράνου Dzhagelki. Πριν από αυτό η Άρσεναλ ήταν ισχυρότερη τέσσερις φορές στη σειρά.

Πρόβλεψη

Μέχρι στιγμής ο διορισμός του Λιούνγκμπεργκ δεν έδωσε τίποτα στην Άρσεναλ, περίπου το ίδιο θα έπαιζε και με τον Εμέρι. Ενώ η πρόοδος της Έβερτον δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Τέτοιους «κανονιέρηδες» εντός έδρας μπορεί άνετα να πολεμήσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,76.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *