The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Эвертон-Арсенал-04.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, 2:30 μ.μ.
Λίβερπουλ. Στάδιο Goodison Park

Το πρόγραμμα του εικοστού δεύτερου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσει στο Λίβερπουλ, όπου η ταλαιπωρημένη Έβερτον θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.
Έβερτον
Δέκατη ένατη θέση, 15 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 15:28 – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Έβερτον κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Σημειώνω ότι τον τελευταίο μήνα η κατάσταση για τα «ζαχαρωτά» έχει επιδεινωθεί. Πήραν συγκλονιστικά βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι (1:1), ενώ έχασαν 1:2 από τη Γούλβς, 1:4 από τη Μπράιτον, 1:2 τη Σαουθάμπτον και 0:2 τη Γουέστ Χαμ.
Άρσεναλ
Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Άρσεναλ δεν συνάντησε άξια αντίσταση από τη Γουέστ Χαμ (3:1), την Μπράιτον (4:2), την Τότεναμ (2:0) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3:2), καθώς σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη Νιούκασλ. Ως αποτέλεσμα, σίγουρη ηγεσία με 50 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 45:16.
Πρόβλεψη
Αναμφίβολα, η Άρσεναλ είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από την Έβερτον, αλλά η ενεργή υποστήριξη του γηγενούς κοινού και η αλλαγή του προπονητή σίγουρα παρακινούν τους παίκτες της Έβρτον να παλέψουν σκληρά. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν τουλάχιστον ένα ημίχρονο με το φαβορί ισότιμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *