The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

АстонВилла-Челси-26.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίλα Παρκ

Την Κυριακή η Μπέρμιγχαμ θα φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα της δέκατης ένατης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Τσέλσι.

Άστον Βίλα

Στщ τελευταίο κομμάτι της σεζόν η Άστον Βίλα εναλλάσσει νίκες κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας (2:1), Λέστερ (2:1) και Νόριτς (2:0) με ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (1:2) και τη Λίβερπουλ (0:1). Αλλά και με αυτή την αστάθεια, τα «λιοντάρια» διατηρούν τη 10η θέση τους με 22 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 23:25. Τέτοιες αποδόσεις είναι απόλυτα ικανοποιητικές για την ομάδα.

Τσέλσι

Πριν από ένα μήνα η Τσέλσι ηγήθηκε με αυτοπεποίθηση στο βαθμολογικό πίνακα. Όμως μετά από δύσκολες αναμετρήσεις με Γουότφορντ (2:1), Γουέστ Χαμ (2:3), Λιντς (3:2), Έβερτον (1:1) και Γουλβς (0:0), το πλεονέκτημά τους έναντι των ανταγωνιστών εξαφανίστηκε. Πλέον οι Αριστοκράτες είναι μόλις τρίτοι, με 38 βαθμούς στο ενεργητικό τους, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 39:12.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, ενώ η Άστον Βίλα προτιμά στιβαρή άμυνα σε μονομαχίες με μεγάλες ομάδες. Δεν νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες θα μας χαρίσουν θεαματικό ποδόσφαιρο με υψηλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *