The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 25 Νοεμβρίου 2019

АстонВилла-Ньюкасл-25.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίλα Παρκ

Στο πλαίσιο του τελικού αγώνα του 13ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Άστον Βίλα θα συναντηθεί με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25/11/2019 στις 10:00 μ.μ. στο Βίλα Παρκ.

Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα αυτή τη σεζόν απέχει πολύ μακριά από το παράδειγμα της Σέφιλντ, η οποία προκρίθηκε από το Τσάμπιονσιπ, αλλά βρίσκεται ήδη στην πέμπτη θέση. Η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 17η θέση, έχοντας 11 βαθμούς και παίζει πολύ κλειστό, ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Στους τελευταίους γύρους τα «λιοντάρια» νίκησαν τη Νόριτς (1:5) και την Μπράιτον (2:1), χάνοντας από την Μάντσεστερ Σίτι (3:0), τη Λίβερπουλ (1:2) και τους Γουλβς (2:1).

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση του Ραφαέλ Μπενίτεζ γρήγορα συνήλθε, αν και απέτυχε την έναρξη αυτής της σεζόν. Η ομάδα ταλαντωνόταν στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει καλή εμφάνιση και έχει ήδη προσπεράσει την Τότεναμ, καταλαμβάνοντας την 13η θέση με 15 βαθμούς. Στους πρόσφατους αγώνες οι «καρακάξες» έχασαν μόνο την Τσέλσι (1:0), μετά απ’ αυτό έπαιξαν ισοπαλία με την Γουλβερχάμπτον (1:1), και επίσης νίκησαν την Γουέστ Χαμ (2:3) και την Μπόρνμουθ (2:1).

Πρόβλεψη

Η Άστον Βίλα έχει ήδη χάσει το έδαφος και είναι απίθανο να μπορέσει να δείξει το καλύτερο της παιχνίδι στον αγώνα με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Οι «καρακάξες» παίζουν εξαιρετικά στους τελευταίους γύρους και δεν πρόκειται να σταματήσουν τη νικηφόρα πορεία στη μονομαχία με αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δεν θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *