The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-АстонВилла-08.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίλα Παρκ

Αυτή την εβδομάδα, με διάστημα 5 ημερών, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άστον Βίλα θα παίξουν δύο φορές μεταξύ τους. Τη Δευτέρα συναντήθηκαν στο Ολντ Τράφορντ στο κύπελλο και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί μονομαχία εντός της Premier League, αλλά στο Μπέρμιγχαμ. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η αναμέτρηση; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην πρόβλεψη για το σημαντικό αγώνα στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Η Άστον Βίλα υπό τον Στίβεν Τζέραρντ μοιάζει και πάλι με μια δυνατή μεσαία ομάδα

Οι «Βίλανς» πούλησε το καλοκαίρι τον μακροχρόνιο ηγέτη τους, Jack Grealish. Χωρίς πλέι μέικερ, ο Ντιν Σμιθ δεν μπορούσε, παρά το γεγονός ότι προσκάλεσε πρωτάρηδες σταρ, να βρει μια νέα νικητήρια συνταγή. Και το φθινόπωρο όλα τελείωσαν με την παραίτηση του μάνατζερ. Αλλά αντικαταστάθηκε με επιτυχία: σε γενικές γραμμές, το στοίχημα στον Στίβεν Τζέραρντ δικαιολογείται. Φυσικά, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η ισορροπία των αποτελεσμάτων δεν είναι κακή. Επιπλέον, ο «Stevie G» μπόρεσε να δελεάσει τον Κουτίνιο στο νέο του έργο. Ο Φιλίπε παρακινείται από την επιθυμία να επιστρέψει επιτέλους στο κορυφαίο επίπεδο και ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε κάλλιστα να πιάσει αυτή τη θέση «παίκτης που κάνει τη διαφορά» που είχε ο Grealish νωρίτερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο τον Ιανουάριο

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δίσταζαν για πολύ καιρό να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Σόλσκιερ. Και μετά πόνταραν στον Ράνγκνικ, αλλά με έναν περίεργο τρόπο: ο Ραλφ, ο οποίος είχε βοηθήσει στο παρελθόν στην αναδιάρθρωση της Λοκομοτίβ Μόσχας, προσκλήθηκε μόνο ως προσωρινός, μέχρι το καλοκαίρι. Όσο ο Γερμανός εξασφάλιζε λίγο-πολύ το αποτέλεσμα (1-0 με Κρίσταλ Πάλας και Νόριτς), όλοι περίμεναν. Ακόμη και η ισοπαλία με τη Νιούκασλ, χάρη στους Ντε Χέα και Καβάνι, αποδόθηκε στον αντίκτυπο της επιδημίας του κορωνοϊού. Πόσο μάλλον που ακολούθησε το 3-1 με την Μπέρνλι. Αλλά το 2022 ξεκίνησε με 0-1 στο Old Trafford με τη Γουλβς και όλα έχουν ξεφύγει. Εμφανίστηκαν πληροφορίες για συγκρούσεις στα αποδυτήρια, δυσπιστία για το μέλλον των παικτών και ότι ο Ράνγκνικ δεν ελέγχει τα αποδυτήρια. Τουλάχιστον στο Κύπελλο, χάρη στο γκολ του ΜακΤόμινεϊ, καταφέρανε να κερδίσουνε την Άστον Βίλα.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά το 2009, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να χάσει από την Άστον Βίλα για πολύ καιρό. Αυτή η μακρά σειρά, ευχάριστη για τους Mancunians, διακόπηκε το περασμένο φθινόπωρο. Ο Χος πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 88′, ωστόσο έπειτα ο Μπρούνο Φερνάντες «χάλασε» το πέναλτι, χτυπώντας πάνω από το δοκάρι.

Πρόβλεψη

Η Άστον Βίλα είναι απίθανο να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται τώρα, πρώτα από όλα, το αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *