The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Λιντς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

АстонВилла-Лидс-23.10b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μπέρμιγχαμ Στάδιο «Villa Park»

Την ερχόμενη Παρασκευή έχει προγραμματιστεί ο αγώνας του έκτου γύρου της Premier League μεταξύ Άστον Βίλα και Λιντς.

Άστον Βίλα

Στην τελευταία εκστρατεία η Άστον Βίλα με δυσκολία απέφυγε τον υποβιβασμό, ήταν μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού μόνο ένα βαθμό. Αλλά τώρα τα «λιοντάρια» είναι αγνώριστα. Μετά τις εναρκτήριες συναντήσεις με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1:0), τη Φούλαμ (3:0), τη Λίβερπουλ (7:2) και τη Λέστερ (1:0), οι παίκτες του Μπέρμιγχαμ ανέβηκαν στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 12:2.

Λιντς

Ο νεοφερμένος της ελίτ Λιντς εδραιώθηκε αμέσως στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αυτή τη στιγμή είναι δέκατος, έχοντας κερδίσει επτά βαθμούς με διαφορά τερμάτων 9:9. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι νωρίτερα τα «παγώνια» με διαφορετική επιτυχία έπαιξαν εναντίον της Λίβερπουλ (3:4), Φούλαμ (4:3), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1:0), Μάντσεστερ Σίτι (1:1) και Γούλβερχαμπτον (0:1).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, το παραμύθι της Άστον Βίλα θα τελειώσει πολύ σύντομα, τα «λιοντάρια», που δεν έχουν την πιο τρομερή σύνθεση, δύσκολα να μπορέσουν να βγάζουν με συνέπεια μία νίκη μετά την άλλη  για πολύ καιρό. Ενώ η απρόβλεπτη Λιντς, που προτιμά να δράσει με επιθετικό στιλ, θα προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτήν την υπόθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Λιντς δε θα χάσει με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *