The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Λιντς: προγνωστικά για τον αγώνα

АстонВилла-Лидс-13.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Βίλα Παρκ

Ο εναρκτήριος αγώνας της εικοστής αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Λιντς είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή.
Άστον Βίλα
Νίκες επί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3:1), Μπράιτον (2:1) και Τότεναμ (2:0), ισοπαλία 1:1 με Γουλβς και ήττα 1:3 από τη Λίβερπουλ, απ’ ό,τι φαίνεται η αλλαγή προπονητή βοήθησε πολύ την Άστον Βίλα, η οποία μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έκανε το πέρασμα στην άξια ενδέκατη θέση με 22 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 20:26.
Λιντς
Η Λιντς έχει κερδίσει 17 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 25:31, βρισκόμενη έτσι στη 14η θέση και μόλις δύο βαθμούς μακριά από τον υποβιβασμό. Εξάλλου, μετά τη θεαματική νίκη με 4:3 επί της Μπόρνμουθ, τα «παγώνια» σκόνταψαν στις επόμενες τέσσερις μονομαχίες με Τότεναμ (3:4), Μάντσεστερ Σίτι (1:3), Νιούκασλ (0:0) και Γουέστ Χαμ (2:2).
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες, επομένως η κατάσταση του φαβορί του ζευγαριού για την Άστον Βίλα είναι πολύ υπό όρους. Είμαι σίγουρος ότι τόσο οι γηπεδούχοι όσο και η Λιντς θα ενεργήσουν με τόλμη στην επίθεση και αυτό θα οδηγήσει σε ανταλλαγή αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *