The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

AstonVilla-Liverpool-17.12b

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίλα Παρκ

Στην Αγγλία η επόμενη εβδομάδα θα αφιερωθεί στην τρέλα των Χριστουγέννων. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι βαρετό, είναι η ώρα για τις συναντήσεις του Λιγκ Καπ, όπου διεξάγονται οι προημιτελικοί. Οι πρώτες θα αγωνιστούν η Άστον Βίλα με τη Λίβερπουλ. Στην Premier League βρίσκονται σε διαφορετικούς πόλους του βαθμολογικού πίνακα. Σίγουρα οι τύποι το Κλοπ θα είναι πιο δυνατοί σε αυτό το τουρνουά; Προετοιμάσαμε την πρόβλεψη για το αγώνα του Λιγκ Καπ Αγγλίας στις 17 Δεκεμβρίου 2019.

Η Άστον Βίλα έπεσε στη ζώνη υποβιβασμού της Premier League

Η Άστον Βίλα επιτέλους επέστρεψε στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Συνειδητοποιώντας ότι η ομάδα δεν ήταν μεγαλοπρεπή ακόμη και στο επίπεδο του Τσάμπιονσιπ, το καλοκαίρι οι ιδιοκτήτες έβαλαν πάνω από εκατό εκατομμύρια λίρες στους νέους παίκτες. Ο Ντιν Σμιθ, φαίνεται, κατάφερε να οικοδομήσει από όλα αυτά μια καλή, αποτελεσματική ομάδα (αν και όλοι θυμόνταν το αρνητικό παράδειγμα της Φούλαμ την περασμένη σεζόν). Αλλά στην Premier League δεν πρέπει να χαλαρώσει, υπάρχει πολύ υψηλότερος ανταγωνισμός. Φαινόταν ότι μετά τη νίκη επί της Νιουκάστλ και την ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ θα κρατηθεί στη μέση της κατάταξης. Αλλά μετά αναγκάστηκε να παίξει με τους σημερινούς γίγαντες, τη Λέστερ και τη Τσέλσι, και στη συνέχεια με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία είχε εξαιρετικό ξεκίνημα. Τρεις ισοπαλίες και η Άστον Βίλα είναι μπροστά από την Σαουθάμπτον, που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, μόνο με πρόσθετους δείκτες.

Η Λίβερπουλ ίσως ο πιο ισχυρός σύλλογος σε όλη την Ευρώπη

Οι «Κόκκινοι» μόνο μία φορά έχασαν βαθμούς στην Premier League, στο «Old Trafford», όπου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραδοσιακά παίζει ανεπιτυχώς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να κερδίσει κιόλας, αλλά στο τέλος ο Λάλλαν άρπαξε την ισοπαλία για τους «Μανκούνιους». Ακόμα κάποιες φορές η Λίβερπουλ στο «Fergie Time» άρπαζε νίκες, ως αποτέλεσμα, την παραμονή ολοκλήρωσης του πρώτου γύρου, έφυγε σε μια εντυπωσιακή απόσταση από τους διώκτες, ειδικά από την Μάντσεστερ Σίτι που κουτσαίνει τελευταία. Αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι ταυτόχρονα τα παιδιά του Κλοπ αγνοούν εντελώς άλλα τουρνουά. Στο Champions League, έχοντας κερδίσει τη Σάλτσμπουργκ πριν από μία εβδομάδα, η ομάδα πήρε την 1η θέση στον όμιλο. Και στο Κύπελλο, βάζοντας το πάγκο, οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ πέρασαν στο τρελό αγώνα τη δύσκολη Άρσεναλ, στη διαδικασία των πέναλτι μετά από 5-5.

Προηγούμενοι αγώνες

Αρχές Νοεμβρίου η Λίβερπουλ κέρδισε μια δυναμική νίκη χάρη στα γκολ του Ρόμπερτσον (87ο λεπτό) και του Μάνε (94ο). Αλλά αυτή είναι η 3η συνεχόμενη νίκη των παικτών του Μέρσεϊσαϊντ.

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα οι υψηλότερες ταχύτητες είναι απίθανες – είναι πολύ πιο σημαντικό για όλους να δείξουν τον εαυτό τους στην Premier League, ακόμα κι αν διακυβεύονται ο προημιτελικός του τουρνουά. Επιλέγουμε το σύνολο είναι κάτω για την επερχόμενη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *