The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Λέστερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

AstonVilla-LeicesterCity-28.01b

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Βίλα Παρκ

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 28 Ιανουαρίου οι Άστον Βίλα και Λέστερ θα συναντηθούν στο δεύτερο παιχνίδι του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο πόρος μας έχει προετοιμάσει την πρόβλεψη για αυτή τη αναμέτρηση, στην οποία θα διακυβεύεται η πρόκριση στο τελικό του τουρνουά.

Μεγάλη ευκαιρία για το Μπέρμιγχαμ

Η Άστον Βίλα βρίσκεται τώρα στην ελίτ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μείνει εκεί, ο κύριο στόχος του συλλόγου είναι να διατηρήσει τη θέση του στην Πρέμιερ Λιγκ για την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν η ομάδα βρίσκεται στην 16η θέση, δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού. Πολύ σημαντική από την άποψη της θέσης στο τουρνουά ήταν η τελευταία νίκη επί του άμεσου ανταγωνιστή Γουότφορντ – 2:1, το νικητήριο γκολ η Βίλα κατάφερε να σκοράρει ήδη στην παράταση. Εν μέσω τέτοιων ανησυχιών, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο σύλλογος έφτασε στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ, τώρα δεν έχει νόημα να σταματήσει, ο σύλλογος πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσει στον τελικό. Ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός, αλλά ο παράγοντας της έδρας πρέπει να βοηθήσει την Άστον Βίλα.

Οι «αλεπούδες» έχουν αρκετούς πόρους για αυτό το τουρνουά

Η Λέστερ έχει μια εξαιρετική σεζόν, και παρόλο που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν μερικοί ανεπιτυχείς αγώνες, οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τα πάντα. Η ομάδα βρίσκεται στη τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, η απόσταση από την τέταρτη Τσέλσι είναι 8 βαθμούς και από την πέμπτη Μαντσεστερ Γιουναιντεντ 14. Ο κύριος στόχος του συλλόγου είναι να παραμείνει σε τετράδα και δεδομένης της θέσης του τουρνουά, είναι πολύ πιθανό να δούμε τις «αλεπούδες» στο Champions League την επόμενη σεζόν. Εκτός από την επιτυχία στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος είναι ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, το τουρνουά δεν είναι το πιο διάσημο, αλλά η ομάδα θέλει να κερδίσει αυτό το τρόπαιο. Η Λέστερ έχει ισχυρή και ισορροπημένη σύνθεση, με την οποία μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Στον τελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ οι «αλεπούδες» δεν άφησαν ευκαιρίες εντός έδρας στην Γουέστ Χαμ – 4:1.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεδομένου ότι οι «αλεπούδες» θεωρήθηκαν το φαβορί αυτού του ζευγαριού, αναμενόταν ότι η Λέστερ θα νικήσει με σιγουριά στην έδρα της. Ως αποτέλεσμα, οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία – 1:1, κάτι που διατηρούσε καλές πιθανότητες και για τους δύο αντιπάλους. Αυτή τη σεζόν οι σύλλογοι έπαιξαν και στην Πρέμιερ Λιγκ, σε εκείνη τη συνάντηση η Λέστερ κέρδισε με σιγουριά με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Η Άστον Βίλα είναι γηπεδούχος, αλλά ακόμα κι αυτό δεν την κάνει το φαβορί της επερχόμενης συνάντησης, οι «αλεπούδες» μοιάζουν πιο δυνατές αυτή τη σεζόν. Ένα μεγάλο επιχείρημα υπέρ των παικτών του Μπρένταν Ρότζερς είναι ότι η ομάδα δεν χάνεται πολύ μπροστά στις ξένες κερκίδες. Η Λέστερ πρέπει να ολοκληρώσει τη δουλειά στη δεύτερη συνάντηση και να προκριθεί στους τελικούς του τουρνουά. Ποντάρουμε στην καθαρή νίκη των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λέστερ με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *