The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Λέστερ: προγνωστικά για τον αγώνα

АстонВилла-Лидс-13.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Βίλα Παρκ
Η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ θα επιστρέψει επιτέλους την Παρασκευή. Όμως, ως συνήθως, η μερίδα του λέοντος της περιοδείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Τότε θα παίξουν στο Μπέρμιγχαμ η Άστον Βίλα και η Λέστερ. Οι γηπεδούχοι θεωρούνται σίγουρα φαβορί, αλλά θα μπορέσει να το επιβεβαιώσει στην πράξη; Οι αναλυτές ιστοτόπων έκαναν μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 4 Φεβρουαρίου 2023.
Η Άστον Βίλα μπορεί να θεωρηθεί το κρυφό φαβορί στον αγώνα για την ευρωπαϊκή διοργάνωση
Οι «Villanas» από τον Νοέμβριο έλαβαν στη θέση του Στίβεν Τζέραρντ σε ρόλο προπονητή τον πολύ πιο έμπειρο Ουνάι Έμερι. Δεν μπορεί να λεχθεί ότι ο Άγγλος απέτυχε στο Μπέρμιγχαμ, αντιθέτως έσωσε από προβλήματα την περασμένη σεζόν. Αλλά με τον Ισπανό ανέβηκαν οι ρυθμοί της ομάδας. Σημειώθηκε το 3-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς ντεμπούτο του νέου τεχνικού! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, πήρε εκδίκηση μετά στο Λιγκ Καπ. Και τον χειμώνα, η ομάδα κατάφερε να χάσει στο κύπελλο από την σεμνή Stevenage. Ταυτόχρονα όμως στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα ανεβαίνει όλο και πιο αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα. Ναι, ο χειμώνας ξεκίνησε με ήττα από τη Λίβερπουλ, αλλά στη συνέχεια πήραν 10 βαθμούς σε ματς με Τότεναμ, Γούλβς, Λιντς και Σαουθάμπτον.
Η Λέστερ αυτή τη σεζόν μπορεί με κάποιο τρόπο να λάμψει εκτός από το κύπελλο
Οι «αλεπούδες» συνεχίζουν να αγωνίζονται εκεί. Στις 28 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, ελάχιστα, αλλά και πάλι κέρδισαν την σεμνή Walsall. Αξίζει να θυμηθούμε ότι σε ένα άλλο παρόμοιο τουρνουά, το Λιγκ Καπ, οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς μπόρεσαν να μπουν στους ημιτελικούς, αλλά ακόμη και τότε λόγω του πιο βολικού προγράμματος. Ταυτόχρονα όμως όλα είναι πολύ δύσκολα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ναι, μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα (1 βαθμός σε 7 γύρους), όλοι άρχισαν να μιλάνε για τον κίνδυνο υποβιβασμού στο Τσάμπιονσιπ, αλλά τον Οκτώβριο-Νοέμβριο κατάφεραν να κερδίσουν 5 φορές σε 8 αγώνες, ξεφεύγοντας σοβαρά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό αποδυνάμωσε αναμφισβήτητα την ίδια την ομάδα, η οποία έχασε τέσσερις φορές (και από των νεοεισερχόμενους στην κατηγορία, Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ), και μόνο με την Μπράιτον σημείωσαν ισοπαλία 2:2.
Προηγούμενοι αγώνες
Την περασμένη σεζόν, η Άστον Βίλα κατάφερε να κερδίσει 4 βαθμούς από τους 6 δυνατούς σε ματς 2 πόντων με τη Λέστερ.
Πρόβλεψη
Οι γηπεδούχοι στο Μπέρμιγχαμ δείχνουν σαφώς καλύτεροι. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Άστον Βίλα με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *