The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Γουέστ Χαμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

AstonVilla-WestHamUnited-16.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ.

Βίλα Παρκ

Ο τελευταίος αγώνας του πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας θα είναι η συνάντηση της Άστον Βίλα και της Γουέστ Χαμ. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη του για αυτή τη μάχη.

Άστον Βίλα

Ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ επέστρεψε στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου και θα προσπαθήσει να μείνει εδώ με κάθε τρόπο. Μέχρι στιγμής, ο σύλλογος δεν το καταφέρνει, καθώς σημείωσε μόνο τρεις βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Στον πρώτο γύρο η Άστον Βίλα δεν μπόρεσε να αντισταθεί εκτός έδρας στη Τότεναμ, χάνοντας με σκορ 3:1, ακολούθησε ήττα 1:2 από την Μπόρνμουθ. Μόνο στον τρίτο γύρο τελικά κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας την Έβερτον με σκορ 2:0. Στον τελευταίο γύρο η Βίλα έχασε από την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1:0. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στην 18η θέση στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά η νίκη θα επιτρέψει να ανέβει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά.

Γουέστ Χαμ

Τα σφυριά, μιλώντας ήπια, ξεκίνησαν ανεπιτυχώς αυτό το πρωτάθλημα, η ομάδα έχασε συντριπτικά στον πρώτο γύρο στην έδρα της από την πρωταθλήτρια την Μάντσεστερ Σίτι 5:0. Προφανώς αυτή η απογοήτευση ωφέλησε την ομάδα, μετά η Γουέστ Χαμ κατάφερε να μαζέψει 7 βαθμούς σε τρεις συναντήσεις. Οι Λονδρέζοι έπαιξαν ισοπαλία με τη Μπράιτον 1:1 και στη συνέχεια κέρδισαν δύο νίκες στη σειρά, πάνω στην Γουότφορντ εκτός έδρας 3:1 και στη Νόργουιτς Σίτι εντός έδρας  2:0. Αυτή τη στιγμή τα σφυριά είναι μόνο στην ένατη θέση, αλλά δεν έχουν ακόμη παίξει τον αγώνα τους. Σε περίπτωση νίκης ο σύλλογος μπορεί να μπει στους τρεις ηγέτες του πρωταθλήματος. Ανάμεναν υψηλά αποτελέσματα από την Γουέστ Χαμ την περασμένη σεζόν, ίσως η ομάδα να τα πετύχει σε αυτό το πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δίνουν στους αντιπάλους περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Κάνοντας την πρόβλεψη για τον αγώνα Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ, λάβαμε υπόψη όχι μόνο τη φόρμα των ομάδων, αλλά και τη σύνθεση και την εμπειρία, αλλά εδώ το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των σφυριών. Η νίκη στον επερχόμενο αγώνα θα ανεβάσει την ομάδα του Λονδίνου στους ηγέτες. Θεωρούμε ότι το στοίχημα στη νίκη της Γουέστ Χαμ με χάντικαπ 0 φαίνεται αξιόπιστο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,95


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *