The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

АстонВилла-Арсенал-19.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 2:30 μ.μ.

Βίλα Παρκ

Το Σάββατο θα μας χαρίσει συνηθισμένα πολλά ποδοσφαιρικά γεγονότα, αλλά θα υπάρξει μόνο ένα παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ. Μιλάμε για την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Άρσεναλ, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των ομάδων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι παίκτες του Μπέρμιγχαμ παίζουν καλό ποδόσφαιρο

Η Άστον Βίλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ένατη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτό είναι το ανώτατο όριο για τον σύλλογο αυτή τη σεζόν, πιο πάνω είναι οι διεκδικητές ευρωπαϊκών κυπέλλων, ακόμη και μέχρι την όγδοη θέση θέλουν 10 βαθμούς με ένα παιχνίδι στην ρεζέρβα. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Μπέρμιγχαμ έχασαν εκτός έδρας από τη Γουέστ Χαμ με σκορ 1:2, γεγονός που διέκοψε το νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Ο Στίβεν Τζέραρντ προσπαθεί να εμφυσήσει στην ομάδα του ένα ενδιαφέρον επιθετικό ποδόσφαιρο, εξάλλου φέρνει και καλά αποτελέσματα. Μόνο ο Νακάμπα είναι τραυματισμένος στη σύνθεση των «λιονταριών», δεν έχει παίξει από πέρυσι τον Δεκέμβριο.

Οι «κανονιέρηδες» βρήκαν το παιχνίδι τους

Η Άρσεναλ παίζει με εξαιρετική επιτυχία, έχοντας σημειώσει νικηφόρο σερί πέντε αγώνων, που της επέτρεψε να πηδήξουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ακόμη και σε εξαιρετική φόρμα, οι παίκτες του Αρτέτα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν εντός έδρας κόντρα στη Λίβερπουλ στον τελευταίο γύρο – 0:2. Οι «κανονιέρηδες» παραμένουν κορυφαίοι διεκδικητές για την τέταρτη θέση, αλλά θα υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ, καθώς και η Γουέστ Χαμ δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Οι Λονδρέζοι έχουν επίσης μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, η Άρσεναλ κέρδισε μια σίγουρη εντός έδρας νίκη με 3-1, η Άστον Βίλα πέτυχε το γκολ της ήδη στο τέλος, όταν προσδιορίστηκε η τύχη της συνάντησης.

Πρόβλεψη

Βάσει της βαθμολογίας, οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται νίκη εδώ πιο πολύ και οι φορείς στοιχημάτων τους δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα. Η Άστον Βίλα προφανώς δεν πρόκειται να κάνει φιλανθρωπικό έργο, επομένως θα χρεωθεί και για να κερδίσει. Εδώ θεωρούμε πολλά υποσχόμενο το στοίχημα στο over 2,5 με απόδοση 1,87.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *