The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Φούλαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Саутгемптон-Арсенал-16.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Οι παραδόσεις τιμούνται στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Συνηθίζεται να φτιάχνουν τις περιοδείες εδώ, έτσι ώστε η κύρια έμφαση να δίνεται το Σάββατο. Έτσι θα γίνει και τώρα, όταν η μερίδα του λέοντος του Σαββατοκύριακου θα παιχτούν το Σάββατο. Για μια ξεχωριστή, βραδινή ώρα εδώ, οι διοργανωτές άφησαν το ζευγάρι Άρσεναλ – Φούλαμ. Ποιος θα κερδίσει αυτή την παραλλαγή του ντέρμπι του Λονδίνου; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 27 Αυγούστου 2022.

Η Άρσεναλ μέχρι στιγμής είναι ο μοναδικός ηγέτης της τρέχουσας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ

Οι «κανονιέρηδες» εδώ και καιρό δεν μπορούν να αποδειχθούν με κάτι. Η προηγούμενη σεζόν ήταν ιδιαίτερα τρομερή, όταν για πρώτη φορά μετά από ένα τέταρτο του αιώνα η μεγάλη ομάδα έμεινε χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα. Σε αυτό το πλαίσιο, μετά ήταν αρκετά εύκολο να σημειωθεί πρόοδος. Οι παίκτες του Αρτέτα θεωρήθηκαν κιόλας φαβορί στον αγώνα για την 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τελικά έχασαν από την Τότεναμ. Παρόλα αυτά, στον Μικέλ δόθηκε μια νέα ευκαιρία, και μάλιστα με καλό μεταγραφικό μπάτζετ. Και, παρόλο που δεν ήταν όλες οι κινήσεις λογικές και συνεπείς, η έναρξη της νέας σεζόν αποδείχθηκε επιτυχημένη. Μόνο ο Ζιντσένκο (που βγαίνει σταθερός στη βάση) και η παρέα σημείωσαν νίκες και στους 3 γύρους – με τους Κρίσταλ Πάλας, Λέστερ και Μπόρνμουθ. Τι γίνεται όμως με τους πιο δυνατούς αντιπάλους;

Η Φούλαμ είναι ξεκάθαρα αποφασισμένη να εξασφαλίσει μια θέση στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν

Οι «καλοκαιρινοί κάτοικοι» τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένα είδος «ποδοσφαιρικού ανυψωτικού». Δύο φορές κατάφεραν να ανέβουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε πτώση στο Τσάμπιονσιπ. Νέα προσπάθεια γίνεται υπό την ηγεσία του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος πέρασε με σιγουριά το 1ο στάδιο: κέρδισε σε χαμηλότερο επίπεδο με τους νέους του παίκτες. Και μετά έκανε ένα καλύτερο ξεκίνημα από το αναμενόμενο στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτα ο νεοφώτιστος σημείωσε ένα θεαματικό 2-2 με τη Λίβερπουλ εντός έδρας και στη συνέχεια κράτησε ανέπαφη της εστία του με την Γουλβερχάμπτον. Επιτέλους το περασμένο Σάββατο ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη με την Μπρέντφορντ: η Φούλαμ σκόραρε δύο φορές μέχρι το 20ο λεπτό, μετά άφησε τις «μέλισσες» να ισοφαρίσουν. Και στο τέλος ο Μίτροβιτς μπόρεσε με το γκολ του να φέρει τη νίκη με σκορ 3-2!

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φούλαμ κέρδισε τελευταία φορά πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, στις αρχές του 2012. Μετά από αυτό, η Άρσεναλ κέρδισε 6 φορές με δύο ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Φούλαμ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά η Άρσεναλ βρίσκεται σε κίνηση αυτή τη στιγμή. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι «κανονιέρηδες» θα κερδίσουν με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *