The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Tottenham-2.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, 4:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Emirates, Λονδίνο

Ο κεντρικός αγώνας του 14ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, και ενδεχομένως ολόκληρου του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη, θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν βγάλει προφανές φαβορί, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Μπορούμε να συμφωνήσουμε με αυτή τη γραμμή πονταρίσματος, δεδομένου ότι η Άρσεναλ παίζει καλά στην έδρα της, και η Τότεναμ είναι σε εκπληκτική αθλητική φόρμα.

Μετά από το διάλειμμα

Μετά το διεθνές διάλειμμα η Άρσεναλ έπαιξε δύο αγώνες και τους δύο κέρδισε, πρώτα την Μπόρνμουθ 2:1, και στη συνέχεια, στην Πολτάβα τη Βόρσκλα με σκορ 3:0. Τα αποτελέσματα είναι καλά, είναι φανερό ότι η Άρσεναλ προετοιμάζεται όχι μόνο για να δώσει μάχη στα «σπερς», αλλά και να κερδίσει στο εντός έδρας παιχνίδι τον ανταγωνιστή. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην πέμπτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, μία μονάδα πιο κάτω της Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στο TOP-4.

Έξι νίκες στη σειρά

Η Τότεναμ, έχοντας νικήσει την Ίντερ στο πρωτάθλημα στο Μιλάνο, κέρδισε την έκτη συνεχόμενη νίκη. Μετά από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών τα “σπερς” εκτός από την Ίντερ επικράτησαν της Τσέλσι 3:1. Και οι δύο αγώνες αυτοί δεν ήταν εύκολοι, και στους δύο η ομάδα του Ποκετίνιο έπαιξε με 100% δυνατοτήτων. Υπάρχουν αμφιβολίες ότι για τον τρίτο συνεχόμενο αγώνα αυτού του επιπέδου τα “κοκοράκια” θα έχουν αρκετή δύναμη.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ έδωσε πρόσφατα μάχη στη Λίβερπουλ, αλλά έπαιξε με τους “κόκκινους” ισοπαλία 1:1. Πριν από αυτό οι “κανονιέρηδες” σε δύο μεγάλα παιχνίδια έχασαν από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Unai Emery θέλει να κερδίσει πάρα πολύ, η Τότεναμ είναι καλή τώρα, αλλά αυτή η ομάδα θα είναι μετά από δύο δύσκολες συναντήσεις. Η Άρσεναλ έπαιξε με τη δεύτερη σύνθεση στη Πολτάβα, κι όμως κέρδισε τρεις βαθμούς στην Ουκρανία. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *