The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Тоттенхэм-01.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, 2:30 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στην Αγγλία, λόγω του θανάτου της βασίλισσας, το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου ήταν θολό. Η Άρσεναλ έχασε πολλά. Αλλά είναι αυτή που θα ανοίξει την επανεκκίνηση της σεζόν, όταν το Σάββατο θα φιλοξενήσει στο γήπεδο τον κύριο εχθρό της – την Τότεναμ. Mikel Arteta vs Antonio Conte – ποιος θα κερδίσει ποιον; Ο ιστότοπος κάνει την αποκλειστική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, ίσως και όλης της Ευρώπης, την 1η Οκτωβρίου 2022.

Η Άρσεναλ μπορεί να βάλει στο ενεργητικό της το αρχικό τμήμα της σεζόν

Οι «κανονιέρηδες» έχασαν από έναν άλλο σοβαρό αντίπαλο, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι σκεπτικιστές έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτά τα 1-3 ως δικαιολογία για να πουν ότι αυτή η παραλλαγή της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα είναι αρκετά «κρυστάλλινη», δλδ. εύθραυστη, ότι δεν αντέχει τις μονομαχίες με πραγματικά σοβαρούς αντιπάλους. Ίσως να είναι έτσι, μόνο ο χρόνος θα δείξει. Την ίδια ώρα όμως, οι Ερυθρόλευκοι που ενισχύονταν δυναμικά το καλοκαίρι (μεταξύ άλλων ήρθε και ο Ζιντσένκο), σημειώνουν βαθμούς σχολαστικά με τους πιο αδύναμους. Αν απορρίψουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν εκατό τοις εκατό δείκτες αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 6 νικών στην Πρέμιερ Λιγκ. Σημαντικό είναι ότι μετά από αστοχία με τους «Κόκκινους Διάβολους» νίκησαν την ισχυρή Μπρέντφορντ.

Η Τότεναμ έχει ξοδέψει ένα ασυνήθιστα μεγάλο ποσό υπό τον Λέβι το καλοκαίρι

Οι Σπερς και πριν καμία φορά αγόραζαν ενεργά εκτός σεζόν. Αλλά ήταν την εποχή που ήταν δυνατό να κερδίσουν πολλά, πρώτα απ’ όλα, στον Μπέιλ. Και τώρα στρατολογήθηκαν νεοφερμένοι υπό το τελεσίγραφο του Κόντε. Ο Αντόνιο έχει το δικαίωμα να το κάνει, καθώς μπόρεσε να σώσει την περασμένη σεζόν ανεβάζοντας νέους παίκτες του στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και επιστρέφοντας στο Champions League. Βέβαια η επιστροφή στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο αποδεικνύεται ασυνεπής: μια δύσκολη νίκη επί της Μαρσέιγ, τερματίζοντας με δέκα παίκτες και μια ήττα από τη Σπόρτινγκ. Ταυτόχρονα όμως, οι Hotspurs είναι καλοί στην εγχώρια αρένα: 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ταυτόχρονα, δεν είναι οι νεοσύλλεκτοι που είναι οι σολίστ, αλλά οι συνήθεις ηγέτες, κυρίως ο Κέιν και ο Σον.

Προηγούμενοι αγώνες

Πρόκειται για το «ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου», το σημαντικότερο στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας και ένα από τα πιο καυτά. Όμως τις τελευταίες 5 φορές σε αυτό το ζευγάρι, οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει πάντα και την περασμένη σεζόν σημείωσαν κιόλας από 3 γκολ στους φιλοξενούμενους.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ θεωρείται το φαβορί σ’ αυτή τη σύγκρουση. Αλλά ο Κόντε είναι μια τάξη μεγέθους πιο έμπειρος από τον αντίπαλό του, και εκτός αυτού, έχει ένα υπέροχο επιθετικό γκρουπ που είναι δύσκολο για κανέναν να διαχειριστεί. Καλύτερα λοιπόν να στοιχηματίσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν στο ντέρμπι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *