The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Челси-22.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στον κεντρικό γύρο του δεύτερου γύρου της Premier League θα έχουμε το ντέρμπι του Λονδίνου Άρσεναλ – Τσέλσι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων έχει ήδη δημοσιευτεί στον πόρο μας.

Οι «κανονιέρηδες» θα έχουν άλλη μία αποτυχία;

Κάθε χρόνο η Άρσεναλ απογοητεύει τους οπαδούς της όλο και περισσότερο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του προηγούμενου πρωταθλήματος έμεινε χωρίς καθόλου ευρωπαϊκά κύπελλα. Η έναρξη της τρέχουσας διοργάνωσης της Premier League δεν ήταν επίσης ενθαρρυντική, οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να χάσουν σε ένα ακόμη ντέρμπι από την Μπρέντφορντ με σκορ 0:2, κανείς δεν θα κοιτάξει ότι οι παίκτες του Αρτέτα είχαν κατοχή της μπάλας. Η Άρσεναλ έχει ενισχυθεί από τον Όντεγκορ, πλήρωσαν 35 εκατομμύρια ευρώ για αυτόν, αναμένεται επίσης ότι κάποιοι παίκτες θα ανταλλαχθούν με την Μπάρτσα, οι Καταλανοί ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες των Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ. Επτά παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη μάχη ταυτόχρονα.

Η Τσέλσι στοχεύει στον τίτλο

Οι Μπλε ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 3-0 και ο σύλλογος έχει ήδη κατακτήσει ένα τρόπαιο, νικώντας τη Βιγιαρεάλ σε πέναλτι στη μάχη για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Η Τσέλσι έκανε πρόσφατα μια μεταγραφή υψηλού κύρους, αγοράζοντας τον Ρομέλου Λουκάκου έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα, υπό αμφισβήτησης είναι η συμμετοχή του Kante στο παιχνίδι. Δεν είναι μυστικό ότι αυτή τη σεζόν, η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να παλέψει για τον τίτλο στο πρωτάθλημα στην εγχώρια αρένα, θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν και οι δύο συναντήσεις κέρδισαν οι «κανονιέρηδες» 3:1 και 1:0.

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο ενδιαφέρον ντέρμπι η Τσέλσι είναι το φαβορί, κάτι που είναι κατανοητό με δεδομένο το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Αρτέτα νίκησε τους Μπλε δύο φορές την περασμένη σεζόν, αλλά αυτή τη φορά μάλλον θα είναι πιο δύσκολο. Η Τσέλσι έχει σίγουρα μεγαλύτερη σιγουριά στις ικανότητές της. Θεωρούμε αποδεκτό να ποντάρουμε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Τα ντέρμπι τόσο μεγάλων συλλόγων είναι πάντα απρόβλεπτα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *