The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Σταντάρ Λιέγης: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Οκτωβρίου 2019

Arsenal-StandardLiège-03.10b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η Άρσεναλ Λονδίνο θα συναντηθεί με τη Σταντάρ Λιέγης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10:00 μμ. στο Στάδιο Έμιρεϊτς.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ Λονδίνου έχει ενσταλάξει στους οπαδούς ότι η αστάθεια είναι ο κανόνας και προσπαθεί να το τηρεί. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα, οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν από την Λίβερπουλ (3:1), ακολούθησε ισοπαλία με τη Τότεναμ (2:2) και την Γουότφορντ (2:2), και στη συνέχεια η συντριπτική νίκη επί της Άιντραχτ (0:3) και Νότιγχαμ  Φόρεστ (5:0) μαζί με τη νίκη εναντίον της Άστον Βίλα (3:2) σε έναν αγώνα με ένα σωρό λαθών στη άμυνα.

Σταντάρ Λιέγης

Η Βελγική Σταντάρ Λιέγης στην τρέχουσα σεζόν του εθνικού πρωταθλήματος ακολουθεί τη Μπριζ και κατέχει τη δεύτερη θέση. Ο αγώνας εκεί έφτασε στο όριο, αλλά η ομάδα δεν παραιτείται και στους τελευταίους αγώνες έχασε μόνο από την Άντερλεχτ (1:0), μετά νίκησε την Οστάνδη (1:4), νίκησε και την Γκιμαράες στο Γιουρόπα Λιγκ (2:0) και την Όιπεν (3:0), η Lommel αποκλείστηκε επίσης απ’ αυτήν (2:1) στο Κύπελλο Βελγίου.

Πρόβλεψη

Ανεξάρτητα από το πόσο καλή ήταν η Σταντάρ Λιέγης στον πρώτο αγώνα με την Γκιμαράες Πορτογαλίας, αλλά η Άρσεναλ έχει πολύ καλύτερη σύνθεση, καλύτερους παίκτες και λίγο-πού καλοστημένο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, αν το παιχνίδι των «κανονιέρηδων» δεν λειτουργήσει, ο νεαρός Saka θα τους σώσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *