The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Sporting CP-8.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, 10:00  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Emirates, Λονδίνο

Η Άρσεναλ Λονδίνου την Πέμπτη θα φιλοξενεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Βρετανών, που είναι αρκετά φυσικό, δεδομένης της φόρμας που σημείωσε η ομάδα του Εμέρι. Είναι σαφές ότι το ισχυρότερο σχήμα των γηπεδούχων δεν θα βγει στην επερχόμενη συνάντηση, αλλά ο Βάσκος έχει εξαιρετική επιλογή  ποδοσφαιριστών, εξάλλου, οι κερκίδες θα βοηθήσουν σίγουρα τους «κανονιέρηδες» ηθικά.

Μεγάλο σερί

Η Άρσεναλ έχει να χάσει από τον δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, όταν έχασε από τη Τσέλσι 2:3. Στους τελευταίους πέντε αγώνες οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη Λέστερ Σίτι, τη Σπόρτινγκ και Μπλάκπουλ, έπαιξαν ισοπαλία με τη Κρίσταλ Πάλας και τη Λίβερπουλ. Στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος η Άρσεναλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 23 βαθμούς στο ενεργητικό. Στον όμιλο Ε του Γιουρόπα Λιγκ όλα είναι μια χαρά για την Άρσεναλ, μετά από τρεις γύρους έχει 9 βαθμούς, σε περίπτωση νίκης την Πέμπτη οι «κανονιέρηδες» θα εξασφαλίσουν την πρώτη θέση για τον εαυτό τους.

Με διακοπτόμενη επιτυχία

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνα μετά από 9 γύρους βρίσκεται στην τρίτη θέση στις βαθμολογίες του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, στον κουμπαρά τους τα «λιοντάρια» έχουν 19 βαθμούς, δύο βαθμούς του αρνητικού χάντικαπ από την ηγετική Πόρτο. Στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι «λευκό-πράσινοι» κέρδισαν τρεις φορές με δύο ήττες. Οι ήττες συνέβησαν στους αγώνες εναντίον της Άρσεναλ και της Εστορίλ.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσει τρεις βαθμούς την επόμενη Πέμπτη. Αυτή η νίκη θα δώσει στον Εμέρι την ευκαιρία να επικεντρωθεί πλήρως στα εσωτερικά τουρνουά, στο Γιουρόπα Λιγκ θα έχει την δυνατότητα να παρουσιάζει νέους παίκτες και να μην ανησυχεί καθόλου για το αποτέλεσμα. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1,0 με απόδοση 1,47.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *