The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Arsenal-StadeRennais-14.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι των 16 των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η τοπική Άρσεναλ θα ανταγωνιστεί με τη γαλλική Ρεν για την πρόκριση στους προημιτελικούς. Η πρώτη τους συνάντηση έληξε με τη νίκη των Γάλλων με σκορ 3:1, οπότε για τον Αγγλικό σύλλογο αυτό θα ήταν μια σοβαρή δοκιμασία. Ωστόσο δεν πρέπει να διαγραφούμε πρόωρα τους “κανονιέρηδες”. Γιατί; Απλά διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ – Ρεν.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ φαίνεται καλή, αφού την Κυριακή εντός έδρας η ομάδα νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2:0) στο παιχνίδι για την 4η θέση της Premier League. Και γενικά, εντός έδρας οι “κανονιέρηδες” φαίνονται πολύ πιο ισχυροί από ό, τι εκτός έδρας, κέρδισαν τις τελευταίες 5 μάχες (συνολική βαθμολογία ήταν 14:2). Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Unai Emery αποτυγχάνει συνεχώς, έχασε στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ ακόμη από την ΜΠATE (1:0). Αλλά εντός έδρας οι Λονδρέζοι ξέρουν να πάρουν εκδίκηση. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι ποδοσφαιριστές θα είναι σε τέλεια διάθεση…

Η γαλλική ομάδα πήρε φόρα

Την ίδια στιγμή η Ρεν εξέπληξε ευχάριστα, γιατί κανείς δεν περίμενε μια τέτοια νίκη στον πρώτο αγώνα. Ωστόσο, αυτή η νίκη δεν θα είχε συμβεί αν η Άρσεναλ δεν βρέθηκε στη μειονότητα στο πρώτο ημίχρονο (ήταν μετά την απομάκρυνση των Γάλλων που σημείωσαν τα 3 γκολ). Σε κάθε περίπτωση, τώρα η ενδεκάδα του Ζυλιέν Στεφάν έχει εξαιρετικό σερί από 5 αγώνες: 4 νίκες και μία ισοπαλία με τη Μαρσέιγ (1:1). Ταυτόχρονα, εκτός έδρας οι “ερυθρόμαυροι” δεν είναι καθόλου εντυπωσιακοί, σημείωσαν 4 ήττες στις τελευταίες 7 μάχες. Έτσι, αυτή είναι μια ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού που χάνει γενικά…

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από τη Ρεν, και η ομάδα είναι απίθανο να επιτρέψει ένα άλλο λάθος εντός έδρας. Πιθανότατα, σε ίσες συνθέσεις και μπροστά στους οπαδούς τους οι “κανονιέρηδες” απλά θα “συνθλίβουν” τους “ερυθρόμαυρους”, οπότε μπορείτε να ποντάρετε με ασφάλεια στη νίκη τους. Και δε θα είναι μια νίκη ενός γκολ, επειδή χρειάζονται διαφορά τουλάχιστον 2 γκολ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,45.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *