The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μπόντο/Γκλιμτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-БудёГлимт-06.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 3/6

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Ο τρίτος γύρος της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα μας δώσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μποντό/Γκλιμτ.

Άρσεναλ

Επτά νίκες σε οκτώ ματς – η Άρσεναλ έδωσε ένα δυνατό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, χάρη σ’ αυτό ενεπλάκη σε ενεργό αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Τις προάλλες οι «κανονιέρηδες» νίκησαν χωρίς προβλήματα την Τότεναμ (3:1) και τη Ζυρίχη (2:0) στο Europa League.

Μπόντο/Γκλιμτ

Η Μπόντο/Γκλιμτ πήρε προσωρινά το προβάδισμα στο Κουαρτέτο Α λόγω νίκης 2-1 επί της Ζυρίχης και ισοπαλίας 1-1 επί της ΠΣΦ Αϊντχόφεν. Να σημειώσω ότι οι Κιτρινόμαυροι είναι δεύτεροι στο Νορβηγικό Πρωτάθλημα, παλεύοντας ενεργά για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Από αυτή την άποψη, έλαβαν ένα ελαφρύ πλεονέκτημα μετά τη νίκη 4-1 επί της Λίλεστρομ.

Πρόβλεψη

Δεν έχω καμία αμφιβολία για την τελική επιτυχία της Άρσεναλ, η οποία είναι πολύ υψηλότερου επιπέδου. Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση στην άμυνα, οπότε είναι απίθανο να αφήσουν το τέρμα τους ανέπαφα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *