The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Δεκεμβρίου 2019

Арсенал-Брайтон-05.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Emirates

Στις 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες μάχες του 15ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για μέσα της εβδομάδας. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ – Μπράιτον, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 05/12/2019 στις 10:15 μμ. στο Emirates.

Οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούν με τίποτε να κερδίσουν

Η Άρσεναλ έχει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο τώρα, αν πάρουμε όλα τα τουρνουά, η ομάδα έχει να κερδίσει 8 ματς στη σειρά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, μετά από την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης, ο Ουνάι Εμέρι απολύθηκε από τη θέση του προπονητή. Τώρα τα καθήκοντα  τεχνικού της ομάδα εκτελούνται από τον Fredi Lungberg, ο οποίος με επιτυχία ενήργησε ως ποδοσφαιριστής στη σύνθεση των «κανονιέρηδων». Ο πρώτος αγώνας μετά την απόλυση του προπονητή απέτυχε επίσης, οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον νεοφερμένο Νόριτς – 2:2. Επί του παρόντος, η ομάδα καταλαμβάνει μόνο την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, μέχρι την πολυπόθητη τετράδα θέλει ακόμα 7 βαθμούς. Η Άρσεναλ δεν εξασφάλισε ακόμα θέση στα πλέι-οφ του Europa League. Στον τελευταίο γύρο δεν πρέπει να χάσει από τη βελγική Στάνταρτ εκτός έδρας. Είναι δύσκολο να πούμε πότε η ομάδα θα βγει από αυτή τον ψυχολογικό βούρκο.

Βαρύ πρόγραμμα των «γλάρων»

Η Μπράιτον θεωρείται μεσαία ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία δεν διεκδικεί τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Τώρα ο σύλλογος είναι πιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται μόνο στη 16η θέση. Σειρά ηττών των «γλάρων» διαρκεί ήδη τρεις γύρους. Το θέμα δεν είναι καν το κακό παιχνίδι της ομάδας, αλλά μάλλον το δύσκολο πρόγραμμα αγώνων, επειδή η Μπράιτον έχασε εκτός έδρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ και εντός έδρας από την ισχυρότερη φέτος Λέστερ. Παρά αυτές τις αποτυχίες, η ομάδα δεν φαίνεται αποσυναρμολογημένη· οι «γλάροι» είναι αποφασισμένοι να σπάσουν τη σειρά αποτυχιών. Τέτοια ομάδα, τουλάχιστον, πρέπει να κρατήσει τη θέση της στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ ομάδων ήταν πάντα σπουδαίος αγώνας. Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι δεν καθόρισαν το ισχυρότερο δύο φορές, και οι δύο αγώνες τελείωσαν με το ίδιο σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Η Μπράιτον μοιάζει με έναν κατάλληλο αντίπαλο για να διακόψει οριστικώς τη σειρά της χωρίς νίκες. Οι οπαδοί της Άρσεναλ περιμένουν πώς και πώς την επιτυχία των φαβορί τους. Οι αποδόσεις βέβαια είναι υπέρ των Λονδρέζων, αλλά το στοίχημα στους «κανονιέρηδες» είναι εξαιρετικά επικίνδυνο τώρα. Οι «γλάροι» μπορούν να δώσουν μια καλή μάχη. Εδώ για μας περισσότερο ελκυστικό φαίνεται το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι», μπορείτε επίσης να σκεφτείτε το χάντικαπ των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *