The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Arsenal-BATE-21.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί ένας από τους δεύτερους αγώνες του πρώτου γύρου των play-off του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Άρσεναλ θα φιλοξενεί την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η πρώτη τους συνάντηση απροσδόκητα έληξε με νίκη της λευκορωσικής ομάδα με σκορ 1:0, οπότε τώρα ο αγγλικός σύλλογος πρέπει να δείξει τον εαυτό του στους οπαδούς του.

Ώρα να πάρει μπρος

Στον πρώτο αγώνα η Άρσεναλ εξέπληξε δυσάρεστα, επειδή η ομάδα έχασε από έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, αν και εκτός έδρας. Ταυτόχρονο η ενδεκάδα του Ουνάι Εμέρι είχε καλύτερη εμφάνιση από τους αντιπάλους της, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο τελικό στάδιο. Σε κάθε περίπτωση μπροστά στους οπαδούς τους οι «κανονιέρηδες» παίζουν πάντα με περισσότερη σιγουριά και αποτελεσματικότητα, στους αγώνες με τόσο αδύναμους αντιπάλους ακόμα πιο πολύ. Και μην ξεχνάτε ότι οι Λονδρέζοι είχαν ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούν για το δεύτερο παιχνίδι, επειδή δεν είχαν προγραμματιστεί αγώνες για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ξεχωριστή έκπληξη

Ταυτόχρονα η ΜΠΑΤΕ έδειξε εξαιρετική βούληση να κερδίσει, αν και σύμφωνα με το παιχνίδι το αποτέλεσμα αυτό ήταν πολύ ακανόνιστο. Απλώς η ενδεκάδα του Alexei Bagi έπαιξε ένα κεφάλι χειρότερα από τους αντιπάλους της, κυρίως απλά αντίκρουε τις επιθέσεις. Ωστόσο, η ομάδα του Μπορίσοφ πέτυχε το στόχο της, αλλά πώς να προστατεύσει αυτό το αποτέλεσμα στο Λονδίνο; Επιπλέον, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας το 2019 και μέχρι στιγμής μοναδικό. Πράγμα που σημαίνει ότι ο σύλλογος δεν έχει σημειώσει ακόμα την απαραίτητη αγωνιστική φόρμα, παρά το καταπληκτικό θαύμα στον πρώτο αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ ξεπερνά την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από κάθε άποψη και εντός έδρας σίγουρα δεν θα λυπηθεί τον αντίπαλο. Έτσι από τα πρώτα λεπτά κιόλας θα πρέπει να περιμένουμε επίθεση από τους γηπεδούχους, η οποία μόνο θα αυξάνεται. Οπότε μπορούμε με ασφάλεια να περιμένουμε τη νίκη των «κανονιέρηδων» στο πρώτο ημίχρονο κιόλας, πιστεύω δεν θα καθυστερήσουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ σε πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *