The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μπέρνλι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Вулверхэмптон-29.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Η Άρσεναλ έπαιξε στο Europa League. Έτσι, αναμενόμενα η ομάδα είχε στη διάθεσή της 3 ημέρες για ξεκούραση και θα παίξει στον επόμενο γύρο της Premier League από τις τελευταίες, την Κυριακή το απόγευμα, με αντίπαλοι Μπέρνλι. Τουλάχιστον αυτούς  θα καταφέρουν να νικήσουν οι «κανονιέρηδες»;

Η Άρσεναλ ανανεώνει αντι-ρεκόρ

Οι «κανονιέρηδες» αποδίδουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μας κάνουν να ξεχάσουμε πλήρως την περασμένη της σεζόν, η οποία δικαίως θεωρήθηκε η χειρότερη των δεκαετιών. Ήταν η αποτυχία στην αρχή που οδήγησε στην απόλυση του Εμέρι και στην πρόσκληση του Αρτέτα. Πέρασε ένας χρόνοας και αυτή τη στιγμή η απόδοση του Μικέλ είναι πολλές φορές χειρότερη από τον Ουνάι το 2019. Βέβαια, υπάρχει «αλλά»: το Κύπελλο, το Σούπερ Καπ, ναι, στο Europa League η φάση των ομίλων πέρασε χωρίς προβλήματα, και από τους εφεδρικούς. Ωστόσο τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ χάλια. Ειδικά αν αφαιρέσουμε την αρκετά αισιόδοξη αρχή με 3 νίκες σε 4 γύρους και το 1:0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις 4 τελευταίες συναντήσεις ο σύλλογος του Λονδίνου σκόραρε μόνο 1 γκολ (έχοντας στη διάθεση τους Willian, Lacazette και Ομπαμεγιάνγκ) και σημείωσε μόνο 1 βαθμό. 13 βαθμοί στο ενεργητικό από 11 γύρους χειρότερο ήταν μόνο το 1981.

Η Μπέρνλι δεν μπορεί με τίποτα να εγκαταλείψει τη ζώνη υποβιβασμού

Οι «Κλάρετς» δεν είχαν ποτέ υψηλές αποδόσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, η 7η θέση τους με το εισιτήριο στο Europa League ήταν μια εφάπαξ, αν και μάλλον εντυπωσιακή, εξαίρεση. Ωστόσο, ο Sean Daish και οι παίκτες του δεν κάνουν για το ρόλο εντελώς αουτσάιντερ της κατάταξης. Τόσο πιο εκπληκτική ήταν η πλήρης αποτυχία του συλλόγου στην αρχή του τρέχοντος πρωταθλήματος. 1 βαθμός στους πρώτους 6 γύρους χάρη στην λευκή ισοπαλία με το αουτσάιντερ Γουέστ Μπρόμιτς και μια θέση στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά η διοίκηση και οι παίκτες συνέχισαν να πιστεύουν στον προπονητή. Και τον Νοέμβριο κάτι άρχισε να λειτουργεί. Στην αρχή, καταφέρανε να παίξουν λευκή ισοπαλία, αν και με την Μπράιτον. Μετά το γρήγορο γκολ του Wood οδήγησε στην πολυαναμενόμενη νίκη, νικήθηκε η Κρίσταλ Πάλας. Ακολούθησε συντριπτική ήττα 0:5 στην έδφρα της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά στις 5 Δεκεμβρίου, ο μαχητής για την επιβίωση, προσκολλήθηκε σε ισοπαλία στην έδρα του εναντίον της φιλόδοξης Έβερτον. Η Μπέρνλι δεν κατάφερε ακόμη να βγει από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά είναι μόνο 1 βαθμός πίσω από την Φούλαμ, η οποία είναι 17ος.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπέρνλι έχει να κερδίσει εναντίον της Άρσεναλ από το 2008, στην Πρέμιερ Λιγκ ποτέ. Οι «κανονιέρηδες» είχαν κιόλας νικηφόρο σερί των αγώνων. Όμως τον Φεβρουάριο, εντός έδρας οι «κλάρετς» υπερασπίστηκαν λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Τουλάχιστον έναν τέτοιο αντίπαλο ο μεγιστάνας από το Λονδίνο πρέπει να νικήσει. Προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,95).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *