The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Мёльде-05.11b

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Η Αγγλία, σε αντίθεση με τις γειτονικές χώρες, δεν σταματά για γιορτές, αντίθετα, πραγματοποιεί πιο ενεργά τις συναντήσεις. Και όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτήν την εβδομάδα θα παιχτούν οι προημιτελικοί του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Την Τρίτη το ζευγάρι Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει σαφώς. Και οι δύο θα επωφεληθούν από εκδίκηση στο πλαίσιο των αποτυχιών στο πρωτάθλημα – ποιος θα πετύχει;

Η Άρσεναλ δεν κάνει καθόλου για το ρόλο του grand

Ο «κανονιέρηδες» πρόσφατα αποχαιρέτησαν τον Arsene Wenger, πιστεύοντας ότι επιβραδύνει την ανάπτυξη του συλλόγου. Σε κάτι αποδείχθηκε ότι είχαν δίκαιο: κάτω από τον θρυλικό Γάλλο υπήρξε μια παλινδρόμηση, αλλά όχι με ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό. Ποιος θα πίστευε τότε ότι ο σύλλογος θα γιόρταζε τα Χριστούγεννα στο κάτω μέρος της βαθμολογίας; Με τον Μικέλ Αρτέτα υπήρχαν πολλές προσδοκίες, αλλά φαίνεται ότι ο Ισπανός απλά δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το έργο, απλώς στερείται εργασιακής εμπειρίας, ικανότητας προσαρμογής. Την ομάδα χτυπάει ο καθένας που δεν βαριέται και οι ξεχωριστές επιτυχίες είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Μία από τις λίγες επιτυχίες το 2020 είναι οι επιτυχίες στο Κύπελλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να θεωρήσει αποτυχημένο το πρώτο μέρος της σεζόν

Οι «πολίτες» κερδίζουν κατά μέσο όρο λιγότερους από 2 βαθμούς ανά παιχνίδι. Φυσικά, με τέτοιες «επιτυχίες» είναι δύσκολο να διεκδικήσουν υψηλά αποτελέσματα. Μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στην τελευταία κλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του περίμεναν εκδίκηση, έναν πλήρη αγώνα για τρόπαια. Στην πραγματικότητα υπάρχει σημαντικός κίνδυνος ότι η πλουσιότερη ομάδα με αστρική σύνθεση μπορεί να μείνει κιόλας χωρίς θέση στο επόμενο Champions League. Εκεί, παρεμπιπτόντως, η ομάδα τα πήγε καλά αυτό το φθινόπωρο, έφτασε εύκολα στα πλέι οφ από την 1η θέση. Αλλά αυτό είναι απίθανο να αντισταθμίσει πλήρως την αποτυχία. Προφανώς, θα υπάρξει μια νέα παρτίδα νέων τον Ιανουάριο, δεδομένης της κάκιστης φόρμας του Sergio Aguero και της σύμβασής του που λήγει το καλοκαίρι, αξίζει να πάρουν τουλάχιστον ένα νέο επιθετικός. Όμως ένας τέτοιος αρχάριος δεν θα εμφανιστεί νωρίτερα από μερικές εβδομάδες, ενώ τα αποτελέσματα χρειάζονται τώρα. Συμπεριλαμβανομένου του Κυπέλλου.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε 9 τελευταίες συναντήσεις η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει 8 φορές. Η μόνη εξαίρεση ήταν τον Ιούλιο όταν οι σύλλογοι συναντήθηκαν στους ημιτελικούς του FA Cup. Εκεί κέρδισε η Άρσεναλ 2-0, η οποία στη συνέχεια πήρε το τρόπαιο.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες απέχουν πολύ από το ιδανικό, αλλά η κρίση των «κανονιέρηδων» είναι πολύ βαθύτερη. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των «πολιτών» με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *