The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерСити-18.07b

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λονδίνο. Γήπεδο Γουέμπλεϊ

Το ερχόμενο Σάββατο το Λονδίνο θα φιλοξενήσει τον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Άρσεναλ

Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ καταλαμβάνει μόνο την ένατη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε η μοναδική της ευκαιρία να μπει στο Europa League είναι θρίαμβος στο εθνικό Κύπελλο. Εκεί οι «κανονιέρηδες» εξακολουθούν να αποδίδουν πολύ καλά, έχοντας νικήσει στην πορεία τη Λιντς (1:0), Μπόρνμουθ (2:1), Πόρτσμουθ (2:0) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:1).

Μάντσεστερ Σίτι

Ο τρέχων κάτοχος του τρόπαιου Μάντσεστερ Σίτι στους 64 ακόμα νίκησε συντριπτικά 4:1 την Port Vale και στη συνέχεια έκανε το ίδιο με τους Φούλαμ (4:0), Sheffield Wensday (1:0) και Newcastle (2:0). Στην Πρέμιερ Λιγκ οι «πολίτες» με σιγουριά βρίσκονται στη δεύτερη θέση, έχοντας κάνει ένα μικρό βήμα πίσω σε σύγκριση με την προηγούμενη καμπάνια.

Πρόβλεψη

Τον τελευταίο καιρό η Μάντσεστερ Σίτι νικάει τακτικά την Άρσεναλ, συμπεριλαμβανομένης της έδρας της. Νομίζω ότι αυτή τη φορά όλα θα είναι χωρίς αίσθηση, οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν εύκολα στον τελικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *