The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерСити-15.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στην Αγγλία την Κυριακή θα διεξαχθεί ένας άλλος κορυφαίος αγώνας. Φυσικά, η Άρσεναλ δεν είναι τώρα η ίδια, και πλέον θεωρείται μεγιστάνας «από αδράνεια», αλλά εντός έδρας θα προσπαθήσει να αναπτύξει την επιτυχία μετά από την πολυαναμενόμενη νίκη. Μάλιστα θα είναι δύσκολο – η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται επίσης αποκατάσταση μπροστά από τους οπαδούς της μετά από μια σειρά αποτυχιών. Οι ειδικοί έχουν ήδη προετοιμάσει για τους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 15 Δεκεμβρίου 2019 στο Στάδιο Έμιρεϊτς.

Η Άρσεναλ επιτέλους διέκοψε τη σειρά αποτυχιών

Οι «κανονιέρηδες» αδυνατούσαν να κερδίσουν σε 9 επίσημα παιχνίδια στη σειρά. Αλλά τη Δευτέρα, επιτέλους, κατάφεραν να διακόψουν αυτή την ανεπιτυχή σειρά. Στο σκορ είναι σίγουρη επιτυχία, διότι κατάφεραν να κερδίσουν την Γουέστ Χαμ με σκορ 3-1, σκόραρε όχι μόνο ο σημερινός αρχηγός, Ομπαμεγιάνγκ (ο Πιερ-Εμερίκ  έχει επίσης ένα ασίστ), αλλά και ο πιο ακριβός νεοφερμένος Pepe και ο Gabriel Martinelli, που θα μπορούσε να είναι το ανακάλυψη της σεζόν τουλάχιστον στο επίπεδο του Λονδίνου. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται. Πρώτα, κατέστη δυνατό να πιέσουν τα «σφυριά» μόνο την τελευταία μισή ώρα και ο Πελεγκρίνι είχες λόγους να παραπονεθεί ότι πριν οι παίκτες του δεν κατάφεραν να μετατρέψουν το 1-0 σε 2-0. Και γενικά η Γουέστ Χαμ δεν είναι τώρα ο αντίπαλος, νίκη επί του οποίου πρέπει να εκλαμβάνεται ως θρίαμβος.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε κρίση, αλλά το βάθος της δεν πρέπει να υπερεκτιμάται

«Οι πολίτες» στην ουσία έχασαν τον αγώνα για τον τίτλο. Έχαναν από την Γιουνάιτεντ στο εντός έδρας ντέρμπι. Τώρα η ομάδα έχει μια δυσάρεστη σειρά 5 γύρων, στην οποία σημειώθηκαν μόνο 7 βαθμοί. Τώρα οι παίκτες του Γκουαρδιόλα είναι 14 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ, βρίσκονται στην τρίτη θέση, έχοντας αφήσει μπροστά την άπιαστη Λέστερ του Brendan Rogers. Τόσο άσχημα η ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έπαιζα από καιρούς της 2η ομάδας Μπατσελόνα. Αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει τόσο πολύ, αδύνατον όλα τα αστέρια του ύψιστου επιπέδου να ξέχασαν ξαφνικά πώς να παίζουν. Η προτεραιότητα το πιο πιθανό θα δοθεί είναι το Champions League, όπου θέλουν να κερδίσουν τόσο ο σύλλογος όσο και ο τεχνικός. Ωστόσο, είναι καιρός να ανεβάσουν ρυθμούς και στην Premier League, με μια τέτοια σύνθεση δεν είναι ντροπή να τερματίσει μόνο η Λίβερπουλ.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Φεβρουάριο τη νίκη στη Σίτι έφερε ο Αγουέρο. Τώρα οι «πολίτες» έχουν μια ευχάριστη σειρά από 5 νίκες σε αγώνες ενάντια στους «κανονιέρηδες».

Πρόβλεψη

Αν και ο σύλλογος του Λονδίνου κέρδισε, αξίζει να θυμόμαστε όχι μόνο 3-1 με την Γουέστ Χαμ, αλλά και προηγούμενες αποτυχίες. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι επίσης τέλεια, αλλά τώρα οι σύλλογοι και οι προπονητές τους βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *