The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Arsenal-ManchesterUnited-10.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 30ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου θα συναντηθούν οι κύριοι διεκδικητές της 4ης θέσης – η Άρσεναλ θα φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, οπότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απρόβλεπτο, γι’ αυτό σας συνηστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ είναι η 5η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά η Τσέλσι έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Έτσι, στην ουσία, οι «κανονιέρηδες» είναι η 6η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερες νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Ουνάι Εμέρι φαίνεται αρκετά σίγουρη, ειδικά εντός έδρας η ομάδα κέρδισε τους 4 τελευταίους αγώνες με συνολικό σκορ 12:2. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι διαφέρουν στο ότι στερούνται σταθερότητας. Επιπλέον, η Άρσεναλ έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα εκτός έδρας ενάντια στη Ρεν τη Πέμπτη, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα έχει αποδυναμωθεί φυσικά…

Συνεχίζουμε να κερδίζουμε, αλλά όχι τόσο σίγουρα

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πολύ ωραία μετά τον ερχομό του Σόλσκιερ στη θέση του προπονητή. Μαζί του η ομάδα έχει ήδη παίξει 17 αγώνες και έχασε μόνο μία φορά – 0:2 από την ΠΣΖ. Παρεμπιπτόντως, ο δεύτερος αγώνας με την ΠΣΖ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (νίκη με σκορ 1:3), οπότε το Champions League της τρέχουσας σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί για τον Sir Alexis ακόμα. Και γενικώς οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνονται «ζωηρά» στο γήπεδο ποδοσφαίρου, επιτίθενται συνεχώς. Η ομάδα δεν φοβάται να παίζει πιέζοντας συνεχώς, γι’ αυτό και δημιουργούσε προβλήματα για την ΠΣΖ. Και μην ξεχνάτε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρει και αγαπά να σκοράρει…

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ισχυροί αντίπαλοι. Ωστόσο, σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα είναι καλύτερα να ποντάρετε στους φιλοξενουμένους, οι οποίοι θα είναι πιο φρέσκοι για το παιχνίδι. Καλύτερα να στοιχηματίσετε στο ότι οι Μανκούνιοι δε θα χάσουν, επειδή με τον Σουλτσέρ σχεδόν ποτέ δεν σκοντάφτουν και σκοράρουν σταθερά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ισοπαλία με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *