The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα την 1 Ιανουαρίου 2020

Arsenal-ManchesterUnited-01.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στον κεντρικό αγώνα του 21ου γύρου της Premier League η Άρσεναλ θα συναντηθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 01/01/2020 στις 10:00 μ.μ. στο Στάδιο Έμιρεϊτς.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ του Λονδίνου αυτή τη σεζόν υπό την καθοδήγηση του Unai Emery φαινόταν πολύ χάλια. Δεν υπήρχε καμία πειθαρχία στην άμυνα της Άρσεναλ, γι’ αυτό μέχρι το νέο έτος οι «κανονιέρηδες» βυθίστηκαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Με τον ερχομό του Jungberg λίγο πράγματα έχουν αλλάξει, οπότε ο Αρτέτα καλείται να λύσει αυτή την κατάσταση. Τουλάχιστον από τον Ισπανό περιμένουν όχι άβουλες ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι (0:3) ή την Μπράιτον (1:2) στην έδρα τους, όπως ήταν τον Δεκέμβριο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν, αλλά στην πορεία ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφερε να τραβήξει τους μαθητές στη βάση, οι οποίοι άρχισαν να φέρνουν βαθμούς. Ο Τζέιμς και ο Γκρίνβουτν έγιναν αποκαλύψεις για τον Νορβηγό, οπότε οι «κόκκινοι διάβολοι» αγωνίζονται για τη θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Όχι πολύ καιρό πριν κατάφεραν να νικήσουν την Τότεναμ (2:1) και τη Μάντσεστερ Σίτι (1:2) στη σειρά, μετά απ’ αυτό έπαιξαν ισοπαλία με την Έβερτον και έλαβαν το ψευδώνυμο Robin Hoods.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ χρειάζεται χρόνο για προσαρμογή με νέο προπονητή. Τεράστιος όγκος δουλειάς περιμένει τον Αρτέτα, ο οποίος δεν θα εξαρτάται πάντοτε από αυτόν. Πρώτα απ’ όλα, οι «κανονιέρηδες» πρέπει να προμηθεύονται στην αγορά μεταφοράς με αμυντικούς. Προς το παρόν η άμυνα των φιλοξενουμένων είναι μοιάζει με κόσκινο, μπορείτε να περιμένετε ανταλλαγή σουτ, όπως και στα δυτικά βέστερν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *