The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Liverpool-22.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στον 19ο γύρο της Premier League η Άρσεναλ Λονδίνου θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο Στάδιο Έμιρεϊτς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22.12.2017 στις 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ Λονδίνου δεν βελτίωσε ουσιαστικά τους δείκτες της σχετικά με την περασμένη σεζόν. Η ομάδα εξακολουθεί να είναι στη 5η θέση, αφήνοντας μπροστά τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, τώρα οι «κανονιέρηδες» έχουν μια καλή ευκαιρία να εκδικηθούν για την ήττα στον πρώτο γύρο (4:0). Στους τελευταίους αγώνες η Άρσεναλ κέρδισε νίκες κόντρα στην Χάντερσφιλντ (5:0) και τη Νιούκαστλ (1:0), έπαιξε ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον (1:1) και την Γουέστ Χαμ (0:0), καθώς και έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:3).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ακόμα δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα σταθερό παιχνίδι στην άμυνα και να κερδίζει σταθερά τους απαραίτητους βαθμούς. Στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα του Κλοπ έχασε 4 βαθμούς, παίζοντας ισοπαλία με την Έβερτον (1:1) και την Γουέστ Μπρομ (0:0), νικώντας ωστόσο τη Στόουκ (0:3), την Μπράιτον (1:5) και την Μπόρνμουθ (0:4).

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ με την Άρσεναλ για τέσσερις προσωπικές τους συναντήσεις δείχνουν απίστευτα παραγωγικό παιχνίδι. Δύσκολα να αλλάξουν τις παραδόσεις τους και υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι’ αυτό. Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να είναι άσχημη στο αμυντικό κομμάτι. Δέσμη Κλάβαν και Λόβρεν είναι πολύ αναξιόπιστη, που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα στους παίκτες του Κλοπ, με δεδομένη την γραμμή της επίθεσης των «κανονιέρηδων», αποτελούμενη από Ozil, Sanchez και Lacazette. Το ίδιο ισχύει και για την Άρσεναλ. Η ενδεκάδα του Βενγκέρ  έχασε τον ίδιο αριθμό τερμάτων, όπως η Λίβερπουλ, ενώ οι «κόκκινοι» έχουν τους παίκτες, όπως Salah, Μανέ, Κουτίνιο και Firmino, που έχουν αποδείξει την ποιότητά τους σε αγώνες αυτής της σεζόν. Έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε μια πολύ αποτελεσματική μάχη στο Στάδιο Έμιρεϊτς, η οποία, ίσως, θα ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 3 με απόδοση 1,83.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *