The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Ливерпуль-09.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, 6:30 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Η 9η Οκτωβρίου θα είναι άλλη μια «γόνιμη» μέρα σε ό,τι αφορά τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ. Ποιος θα βγει πιο δυνατός σε αυτή τη συναρπαστική μάχη;

Οι «κανονιέρηδες» έκαναν μια εκκίνηση

Η Άρσεναλ ως εκ θαύματος έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν, αλλά η διοίκηση συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Αρτέτα. Οι ενισχύσεις εκτός σεζόν ήταν επιτυχημένες, η ομάδα έχει ωριμότητα και ηρεμία. Οι «κανονιέρηδες» έχουν κερδίσει 7 από τις 8 συναντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, κάτι που τους επιτρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι αρχών κόντρα στην Τότεναμ – 3:1. Επίσης η Άρσεναλ στο Europa League αυτή την εβδομάδα κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Boudet/Glimt – 3:0, οι Λονδρέζοι προηγούνται στην τετράδα τους, έχοντας και ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψει σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο σε αυτή τη συνάντηση.

Η Λίβερπουλ έχει μπελάδες

Ακόμη και στα καλύτερά της, η Λίβερπουλ μπορεί να κάνει λάθη ή να κάνει τους οπαδούς να νευριάζουν. Τώρα τα πράγματα πάνε τόσο άσχημα που ακόμη και οι νίκες έχουν γίνει σπάνιο φαινόμενο, στην Πρέμιερ Λιγκ οι παίκτες της Λίβερπουλ έχουν κερδίσει μόνο 2 συναντήσεις από τις 7, κάτι που τους επιτρέπει να καταλάβουν την τρέχουσα ένατη θέση της βαθμολογίας. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσαν να νικήσουν εντός έδρας την ισχυρή Μπράιτον – 3:3. Τα πράγματα είναι καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αυτή την εβδομάδα η Λίβερπουλ κέρδισε εντός έδρας τη Ρέιντζερς με 2-0, αυτή η επιτυχία της επέτρεψε να πάρει θέση στη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο σύλλογος έχει πέντε απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Λίβερπουλ κέρδισε και τα δύο παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, 4-0 εντός και 2-0 εκτός έδρας, καθώς κέρδισε τους «κανονιέρηδες» στο Λιγκ Καπ με σκορ 0-0 εντός και 2-0 εκτός έδρας. Η Άρσεναλ έχει να σκοράρει στην κανονική διάρκεια για έξι σερί ματς.

Πρόβλεψη

Στην κεντρική μάχη της περιοδείας, οι φορείς στοιχημάτων δεν τόλμησαν να καθορίσουν το φαβορί, η Άρσεναλ είναι ψηλότερα στη βαθμολογία και παίζει εντός έδρας, αλλά όλοι ξέρουν πώς μπορεί να παίξει η Λίβερπουλ. Περιμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι σε πορεία σύγκρουσης και προσφέρουμε να ποντάρετε στο over 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *