The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Ливерпуль-04.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 3 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ θα παιχτεί μια σειρά συναντήσεων αυτό το Σαββατοκύριακο. Μεταξύ αυτών, ορισμένες προσελκύουν αυξημένη προσοχή τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. Ας τονίσουμε την προσοχή στη μονομαχία του Σαββάτου μεταξύ Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Ποιος από τους γίγαντες σε κρίση, «κανονιέρηδες« ή παίκτες του Μερσεϊσάιντ, θα κερδίσει;

Η Άρσεναλ μπορεί να σώσει τη σεζόν μόνο μέσω του Europa League

Οι «κανονιέρηδες» απέτυχαν στην τελευταία κλήρωση και η επιστροφή του Αρτέτα στο Λονδίνο, ήδη ως προπονητή, δεν βοήθησε πραγματικά. Αλλά ο Μικέλ κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο στο κύπελλο και, επομένως, έσωσε τόσο τον εαυτό του όσο και το πρόσωπο της ομάδας. Ταυτόχρονα, εγγυήθηκε το πέρασμα στο Europa League. Τώρα εδώ υπάρχει μια καλή ευκαιρία να πετύχουν στη σεζόν, εκτός από τον τίτλο, αποτελεί εγγύηση για τη θέση στο Champions League. Οι Βρετανοί είναι ήδη στους 8, και η προσοχή στο τουρνουά πρέπει να είναι όλο και περισσότερη. Αφού στην Πρέμιερ Λιγκ, ακόμη και με το τρέχον αήττητο σερί των 4 αγώνων, η πρωτευουσιάνικη ομάδα είναι μόλις 9η. Μέχρι το top 4 υπάρχει κενό 9 βαθμών και είναι σχεδόν αδύνατο να το ξεπεράσουν. Δεν θα ήταν καλύτερο να εξοικονομήσουν ενέργεια για τη δυνατή Σλάβια, με την οποία θα παίξουν την Πέμπτη;

Η Λίβερπουλ δεν θέλει να γίνει η «χειρότερη πρωταθλήτρια»

Οι «κόκκινοι» είχαν υπέροχες τελευταίες σεζόν, έχοντας φτάσει σταθερά στον τελικό του Champions League, κερδίζοντας το κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, και την περασμένη σεζόν με υπέροχο στυλ τελικά κέρδισαν την Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά τώρα το σύλλογο κυνηγάει κακιά μοίρα, με κορυφή με τη μορφή σοβαρού τραυματισμού του Φίρχιλ φαν Ντάικ. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να μην μπει καν στην κορυφή-4 στο τέλος της σεζόν. Είναι ακόμη πιο σημαντικό να δοκιμάσουν την άνοιξη να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία από τις διεθνείς συναντήσεις και να κερδίσουν ξανά τον τίτλο του Champions League. Η ομάδα του Κλοπ νίκησε εύκολα την ΡΜ Λειψίας, αλλά οι Γερμανοί έκαναν πολλά λάθη εκεί. Αλλά μπροστά, την Τρίτη το απόγευμα κιόλας, είναι να πάνε ταξίδι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα καταφέρει ο Σαλάχ και η παρέα του να εκδικηθούν για την ήττα στο Κίεβο στον τελικό του 2019; Ή είναι προτεραιότητα τώρα να προσπαθήσουν να επιστρέψουν τουλάχιστον στο κουαρτέτο των ηγετών της Πρέμιερ Λιγκ; Πριν από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες κατάφεραν να νικήσουν τη Γουλβς ακόμη και εκτός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Το αήττητο σερί των 10 αγώνων της Λίβερπουλ έληξε το περασμένο καλοκαίρι. Η Άρσεναλ νίκησε πρώτα την πρωταθλήτρια στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά κέρδισε σε διαδικασία των πέναλτι στο Σούπερ Καπ και το κύπελλο. Αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ τον Σεπτέμβριο, χάνοντας πρώτοι, οι «κόκκινοι» κέρδισαν με αυτοπεποίθηση 3:1.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θεωρείται το φαβορί αυτού του ζευγαριού. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε προσεκτικά το χάντικαπ «0». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *